Mat
RESTAURANT & SPISERI
Inspirert av Frankrike
Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.
Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.
HOVEDRETTER
MAIN COURSE
Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.
The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.
UKENS HUSMANN
DISH OF THE WEEK
Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør
Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week
*,-
CÆSAR SALAT
CAESAR SALAD
Hjertesalat med kylling, bacon, Cæsar dressing og krutonger
Little gem salad with chicken, bacon, Caesar dressing and croutons
M, SEL, SU
M, C, SU
245,-
1/2 KYLLING
1/2 CHICKEN
1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat
1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad
E, SN
E, MU
289,-
ANDEKONFIT
DUCK CONFIT
Konfitert andelår med fransk potetsalat, aspargesbønner, grillet endivesalat og honning- dijonsaus
Confit duck leg with French potato salad, asparagus beans, grilled endive salad and honey-dijon sauce
SN, SU
MU, SU
308,-
STEAK & FRIES
STEAK & FRIES
Grillet mørbrad med rødvinssmør, pommes frites og salat
Grilled sirloin with red wine butter, fries and salad
M
M
335,-
ØRRET
TROUT
Havørret med grillet asparges, syltet småløk, gribiche saus og nypoteter med smør og friske urter
Sea trout with grilled asparagus, pickled chives, sauce gribiche and new potatoes with butter and fresh herbs
E, F, M
E, F, M
318,-
HUMMUS (VEGANSK)
HUMMUS (VEGAN)
Hummus med grillede grønnsaker, svartkål og chimmichurri
Hummus with grilled vegetables, black cabbage and chimichurri
SE
SE
259,-
SMÅRETTER
SMALL SHARING DISHES
CLUB SANDWICH
CLUB SANDWICH
Grillet kylling, bacon, dijonnaise, tomat, løk og salat i brioche brød
Grilled chicken, bacon, dijonnaise, tomato, onion and salad in brioche bread
H, M, SN
W, M, MU
215,-
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MONSIEUR
Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.
Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.
E, H, M, SN
E, W, M, MU
215,-
KYLLINGVINGER
CHICKEN WINGS
Kyllingvinger i Frank's red hot saus med blåmuggdipp, selleristenger og gulrot
Chicken wings in Frank's red hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot
E, H, M, SEL, SN
E, W, M, C, MU
169,-
SALAT
SALAD
Pære, Bayonneskinke, peccorino, ruccola og mandler, med honning- og dijondressing
Pear, Bayonne ham, peccorino, arugula and almonds, with honey and dijon dressing
MA, SN
AL, MU
235,-
OST OG SPEKEMAT
CHARCUTERIE PLATE
Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød
Selected cheeses and cured meats, with cornichons, olives, aioli, fig compôte, and bread.
E, H, M, SN, SU
E, W, M, MU, SU
279,-
POMMES FRITES
PARMESAN FRIES
Pommes frites med parmesan og urteaioli
French fries with parmesan cheese and herb aioli
E, M, SN
E, M, MU
98,-
DESSERT
DESSERT
EPLETERTE NORMANDIE
TARTE NORMANDE
Lun epleterte med vaniljekrem
Warm apple tart with vanilla cream
E, H, M
E, W, M
145,-
ISKREM/SORBET
ICE CREAM/SORBET
Spør din servitør
Ask your waiter
E, M
E, M
Pr kule 45,-
SELSKAPSMENY
SHARING MENU
NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 15 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no
N.B.! Only available for pre-booked groups of 15 people or more. Contact salg@resthon.no
SHARING / BUFFET
SHARING / BUFFET
BRØD & SMØR
Inneholder: hvete, melk
GRØNN SALAT
Med kremet urtedressing
Inneholder: egg, sennep, melk
RØDBETER
Saltbakte rødbeter med peccorino og honning- dijon vinegrett
Inneholder: melk
VÆSTERBOTTEN TERTE
Med rømme og lakserogn
Inneholder: fisk, hvete, melk
HUMMUS
Inneholder: sesam
GRILLEDE GRØNNSAKER
Asparges, squash, vårløk, spisskål med chimichurri
Inneholder: sennep, egg
KYLLINGVINGER
Med mild chili saus og blåmuggdressing
Inneholder: melk
LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE
Med nykål og eple- sennepsaus
Inneholder: sennep, selleri
ØRRET
Med gribiche saus og erter
Inneholder: fisk, egg, sennep
BROKKILINI
Med bakte cherrtomater
FRANSK POTETSALAT
Nypoteter, purre, hvitløk, persille og dill i vinagrett
Inneholder: sennep
BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk
GREEN SALAD
With creamy herb dressing
Contains: eggs, mustard, milk
BEETROOT
Salt-baked beetroot with pecorino and honey-dijon vinaigrette
Contains: milk
VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and salmon roe
Contains: fish, wheat, milk
HUMMUS
Contains: sesame seeds
GRILLED VEGETABLES
Asparagus, squash, spring onion, collard greens with chimichurri
Contains: mustard, eggs
CHICKEN WINGS
With mild chili sauce and blue cheese dressing
Contains: milk
SLOW-ROASTED PORK NECK
With cabbage and apple mustard sauce
Contains: mustard, celery
TROUT
With sauce gribiche and peas
Contains: fish, eggs, mustard
BROCCOLINI
With baked cherry tomatoes
FRENCH POTATO SALAD
New potatoes, leeks, garlic, parsley and dill in vinaigrette
Contains: mustard
Pris. per person 495,-
TILLEGG/DESSERT*
ADD-ONS/DESSERT*
*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.
*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.
ANDEKONFIT
DUCK CONFIT
Konfitert andelår med grillet endivesalat
Confit duck leg with grilled endive salad
M, SN
M, MU
105,-
VARM ROAST BEEF
WARM ROAST BEEF
Med syltet småløk og rødvinsaus
With pickled spring onions and red wine sauce
M, SEL, SU
M, C, SU
115,-
GRILLET PORTOBELLO
GRILLED PORTOBELLO
Med syltet småløk og rødvinsaus
With pickled spring onions and red wine sauce
SEL, SU
C, SU
75,-
EPLETERTE NORMANDIE (SHARING)
TARTE NORMANDE
Med vaniljekrem
With custard cream
E, M
E, M
115,-
Allergener:
Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)
Allergies:
Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)
Skal du arrangere større selskap?
Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.
Les mer!Book bord
Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.
Book bord!