Mat


RESTAURANT & SPISERI
Inspirert av Frankrike
Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.
Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambrè Separèe har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

HOVEDRETTER
MAIN COURSE
Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.
The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.
UKENS HUSMAN
DISH OF THE WEEK
Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett.
Every week the kitchen prepares a new homemade dish.
E, SN
E, MU
189,-
1/2 KYLLING
1/2 CHICKEN
1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat.
1/2 grilled chicken from the rotisserie with fries, chilli mayonnaise and salad.
E, SN
E, MU
269,-
HELGRILLET SVINENAKKE
WHOLE GRILLED PORK NECK
Helgrillet svinenakke fra rotisseriet, med nykål, glaserte gulrøtter, syltede sennepsfrø, ovnsbakte poteter og eplesjy.
Whole-grilled pork neck from the rotisserie, with fresh cabbage, glazed carrots, pickled mustard seeds, oven-baked potatoes, and apple gravy.
M, SEL, SU
M, C, SU
311,-
STEAK & FRIES
STEAK & FRIES
Grillet flat iron steak med karamellisert løkpuré, aspargesbønner, rødvinssaus og pommes frittes.
Flat iron steak with a caramelized onion purée, green beans, red wine sauce and french fries.
M, SEL
M, C
379,-
FISKESUPPE
FISH SOUP
Fransk fiskesuppe med torsk, blåskjell og røkt laks, serveres rouille og brød.
French fish soup with cod, mussels and smoked salmon, served with rouille and bread.
BL, E, F, H, M, SEL, SN
MO, E, F, W, M, C, MU
289,-
PORTOBELLO
PORTOBELLO
Grillet portobellosopp med karamellisert løkpure, puylinser brokkoli og vegansk rødvinssaus.
Grilled portobello mushrooms with caramelized onion puree, puylent broccoli and vegan red wine sauce.
SEL
C
275,-
GNOCCHI
GNOCCHI
Potetpasta puter i kremet pestosaus med semitørkede tomater og parmesan.
Potato pasta cushions in a creamy pesto sauce with semi-dried tomatoes and Parmesan.
H, M
W, M
239,-

SMÅRETTER
SMALL SHARING DISHES
CÆSAR SALAT MED ANDECONFIT
CAESAR SALAD WITH DUCK CONFIT
Hjertesalat med Cæsar dressing, parmesan, krutonger og andekonfit.
Heart salad leaves with a Caesar dressing, parmesan, croutons and duck confit.
E, F, H, SN
E, F, W, MU
239,-
CLUB SANDWICH
CLUB SANDWICH
Kylling, bacon, tomat, hjertesalat, og chilimajones på brioche, servert med cornichons og potetgull.
Chicken, bacon, tomato, lettuce and chilli mayonnaise on brioche, served with cornichons and chips.
E, H, M, SN
E, W, M, MU
198,-
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MONSIEUR
Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.
Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.
E, H, M, SN
E, W, M, MU
198,-
KYLLINGVINGER
CHICKEN WINGS
Store friterte Liveche kyllingvinger i hot saus, med blåmuggost dipp og selleri.
Large fried Liveche chicken wings in hot sauce, with blue cheese dip and celery.
E, H, M, SN
E, W, M, MU
169,-
RØKT LAKS OG VÆSTERBOTTEN QUICHE
SMOKED SALMON AND VÄSTERBOTTEN QUICHE
Kaldrøkt laks med Væsterbotten pai og kremet agurk- og eplesalat med dill.
Cold smoked salmon with Væsterbotten pie and creamy cucumber and apple salad with dill.
E, F, H, M, SN
E, F, W, M, MU
229,-
OST OG SPEKEMAT
CHEESE AND CURED MEAT
Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aiolI, fikenkompott og brød.
Selected cheeses and cured meats with cornichons, olives, aioli, fig compote, and bread.
E, H, M, SN, SU
E, W, M, MU, SU
298,-
POMMES FRITES MED PARMESAN
FRENCH FRIES WITH PARMESAN
Pommes frites med parmesan og aioli.
French fries with parmesan and aioli.
H, M, SN
W, M, MU
98,-

DESSERT
DESSERT
SJOKOLADEMOUSSE
CHOCOLATE MOUSSE
Mørk sjokolademousse med bringebær og karamellisert hvit sjokolade.
Dark chocolate mousse with raspberries and caramelized white chocolate.
E, M
E, M
155,-
PANNA COTTA
PANNA COTTA
Dagens panna cotta – spør din servitør.
Today's panna cotta – ask your waiter.
E, HA, MA, M
E, H, AL, M
145,-

SELSKAPSMENYER (JUL)
SHARING MENUS (XMAS)
NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 10 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no
N.B.! Only available for pre-booked groups of 10 people or more. Contact salg@resthon.no
SHARING / BUFFET
SHARING / BUFFET
BRØD
Med røkt sviskesmør.
Inneholder: hvete, melk
AKEVITTGRAVET LAKS
Med rugbrød sprøtt, og sennepssaus.
Inneholder: fisk, sennep, rug, egg
RØDBETER TARTAR
Med eple, spirer og geitostkrem.
Inneholder: melk
VÆSTERBOTTENOST-TERTE
Med rømme og røkt og røkt fenalår.
Inneholder: melk, hvete, egg
KONFITERT ANDELÅR
Med fritert rosenkål, sultaner og honning- og sennepsvinaigrette.
Inneholder: sennep
TORSK
Med erter, sennepssaus og baconsmør.
Inneholder: fisk, sennep, hvete, melk
RIBBE OG MEDISTERPØLSE
Med bakt eple, sviske og julesaus.
Inneholder: sennep, hvete, melk
PORTABELLO SOPP
Med Puy-linser, glaserte gulrøtter og portvinssaus.
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
RØDKÅL
Braisert med solbær.
Inneholder: melk
BROKKOLINI
Med syltet sennepsfrø.
Inneholder: sennep, egg
OVNSBAKTE POTETER
DESSERT
Dessert kan legges til som tillegg. Se neste kort (LEGG TIL DESSERT*) på matsiden.
BREAD
With smoked prune butter.
Contains: wheat, milk
AQUAVIT CURED SALMON
With rye bread crisp and mustard sauce.
Contains: fish, mustard, rye, eggs
BEETROOT TARTAR
With apple, sprout salad and chevre cream.
Contains: milk
VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and smoked & cured leg of lamb
Contains: milk, wheat, eggs
DUCK CONFIT
With deep-fried Brussel sprouts, sultanas and honey and mustard vinaigrette.
Contains: mustard
COD
With peas, mustard sauce and bacon butter.
Contains: fish, mustard, wheat, milk
PORK BELLY AND SAUSAGE
With baked apple, prune and a gravy.
Contains: mustard, wheat, milk
PORTOBELLO MUSHROOMS
With puy lentils, glazed carrots and port wine sauce.
Contains: milk, selery, sulphites
RED CABBAGE
Braised with blackcurrants.
Contains: milk
BROCCOLINI
With pickled mustard seeds.
Contains: mustard, eggs
ROASTED POTATOES
DESSERT
Dessert can be added as an extra. See the next card (ADD DESSERT*) on the food page.
Pris. per person 645,-
2/3-RETTER
2/3 COURSE
FORRETT
Akevitt gravet laks med agurk, rugbrød chips og hovmestersaus.
Inneholder: sennep, fisk, rug
HOVEDRETT
Konfitert andelår og sprøstekt ribbe med bresert rødkål, saltbakt sellerirot, aspargesbønner og portvinsaus.
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
Eller
Torskrygg med ristede beter, ertepure, fritert rosenkål, baconsmør, sennepssaus og sautert potet.
Inneholder: fisk, sennep, melk, hvete
DESSERT
Bakt ostekake med pepperkake crumble og gløgg gelé.
Inneholder: melk, egg
STARTER
Aquavit cured salmon with cucumber, rye bread chips and Head Waiter sauce.
Contains: mustard, fish, rye
MAIN COURSE
Duck leg confit and crispy pork belly with braised red cabbage, salt-baked celery root, asparagus beans and port wine sauce.
Contains: milk, celery, sulphites
Or
Cod loin with roasted beets, pea purée, fried Brussel sprouts, bacon butter, mustard sauce and sautéed potatoes.
Contains: fish, mustard, milk, wheat
DESSERT
Cheesecake with gingerbread crumble and mulled wine jelly.
Contains: milk, eggs
----------------------
Price description on english:
3 courses 655,-
Main course and dessert 485,-
3 retter 655,- / 2 retter med hovedrett og dessert 485,-

LEGG TIL DESSERT*
ADD DESSERT*
*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.
*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.
KARAMELL PANNA COTTA (ADD-ON)
CARAMEL PANNA COTTA (ADD-ON)
Med sjokoladeganache og kirsebærkompott.
With chocolate ganache and cherry compôte.
E, M
E, M
145,-
Allergener:
Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)
Allergies:
Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?
Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.
Les mer!
Book bord
Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.
Book bord!