Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten.
Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSE

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.

UKENS HUSMANN

DISH OF THE WEEK

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør

Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week

*,-

1/2 KYLLING

1/2 CHICKEN

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat

1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad

E, SN

E, MU

315,-

HELGRILLET SVINENAKKE

ROASTED PORK NECK

Med spisskål, sopp, urtebakte småpoteter, eplesaus med hvitvin

Slow roasted pork neck with oxeheart cabbage, muchrooms, roasted potatoes with herbs and apple sauce with white wine.

M, SEL, SU

M, C, SU

325,-

HÃCHIS PARMENTIER

HÃCHIS PARMENTIER

Frankrikes svar på Shepards pie laget med oksekjøtt, selleri, gulrot, løk og rødvin toppet med potetmos og gratinert med alpeost

French version of sheppards pie, made with beef braised in red wine, topped with mashed potato gratinated with Alp cheese

M, SEL, SU

M, C, SU

329,-

STEAK & FRIES

STEAK & FRIES

Grillet mørbrad med grønnpeppersaus, pommes frites og salat

Grilled sirloin steak with red wine butter, French fries and salad

M

M

385,-

TORSK

COD

med bønne-casoullet og sprø chips av bayonneskinke

With white bean cassoulet and Bayonne ham chips

F, M

F, M

365,-

HUMMUS (VEGANSK)

HUMMUS (VEGAN)

Hummus med tabbouleh og grillede grønsaker. Serveres med brød

Classic hummus with tabbouleh, and grilled vegetables, served with bread

H, SE

W, SE

285,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Grillet kylling, bacon, chilimajo, tomat, løk og salat I brioche brød

Chicken, bacon, chili mayo mustard, tomatoes, onions and lettuce, on brioche bread

F, R, SN

F, R, MU

235,-

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MONSIEUR

Gratinert sandwich med skinke, Alpeost og sennep. Serveres med salat

Gratinated sandwich with ham, alp cheese and mustard, served with green salad

E, H, M, SN

E, W, M, MU

225,-

KYLLINGVINGER

CHICKEN WINGS

Kyllingvinger i Frank´s red hot saus med blåmuggdipp og selleri

Whole BBQ glazed Liveche chicken wings with blue cheese dipp and celery

E, H, M, SEL, SN

E, W, M, C, MU

185,-

GRESSKARSUPPE

PUMPKIN SOUP

Med bacon og krutonger. Serveres med brød

Topped with bacon and croutons. Served with bread

H, M, SEL

W, M, C

195,-

OST OG SPEKEMAT

CHEESE & CURED MEAT PLATTER

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, urtte-aioli, fikenkompott og surdeigsbrødbrød

Selected cheeses and cured meats with cornichons, olives, herb aioli, fig compôte and bread

E, H, M, SN, SU

E, W, M, MU, SU

295,-

POMMES FRITES

FRENCH FRIES

Pommes frittes med parmesan og urte-aioli

French fries with parmegiano and herb aioli

E, H, M, SN

E, W, M, MU

95,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERT

EPLETERTE NORMANDIE

TARTE NORMANDE

Lun epleterte med vaniljekrem

Warm apple tart with vanilla cream

E, H, M

E, W, M

145,-

ISKREM / SORBET

ICE CREAM / SORBET

Spør din servitør

Ask your waiter

E, M

E, M

Pr kule 45,-

SELSKAPSMENY

SHARING MENU

NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 15 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no

N.B.! Only available for pre-booked groups of 15 people or more. Contact salg@resthon.no

SHARING / BUFFET

SHARING / BUFFET

BRØD & SMØR
Inneholder: hvete, melk

GRØNN SALAT
Med kremet urtedressing.
Inneholder: egg, sennep, melk

RØDBETER
Rødbeter med peccorino og honning- dijon vinaigrett.
Inneholder: melk, sennep

VÆSTERBOTTEN TERTE
Med rømme og lakserogn.
Inneholder: fisk, hvete, melk

HUMMUS
Med Tabbouleh.
Inneholder: sesam, hvete

GRILLEDE GRØNNSAKER
Med chimichurri.

KYLLINGVINGER
Med mild chili saus og blåmuggdressing.
Inneholder: melk

LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE
Med spisskål og eplesaus med hvitvin.
Inneholder: selleri, sulfitt, melk

TORSKELOIN
Med bønnecassoulet.
Inneholder: fisk

BROKKILINI
Med ristet hvitløk og bakte cherrytomater.

OVNSBAKTE SMÅPOTETER
Med urter og hvitløk.

BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk

GREEN SALAD
With creamy herb dressing.
Contains: eggs, mustard, milk

BEETROOT
Beets with peccorino and honey Dijon vinaigrette.
Contains: milk, mustard

VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and salmon roe.
Contains: fish, wheat, milk

HUMMUS
With Tabbouleh.
Contains: sesame seeds, wheat

GRILLED VEGETABLES
With chimichurri.

CHICKEN WINGS
With hot-sauce and blue cheese dressing.
Contains: milk

SLOW ROASTED PORK NECK
With oxheart cabbage and apple sauce with white vine.
Contains: celery, sulphite, mustard

COD LOIN
With white bean cassoulet.
Contains: fish

BROCCOLINI
With roasted garlic and baked cherry tomatoes.

ROASTED SMALL POTATOES
With garlic and herbs.

Pris. per person 549,-

TILLEGG/DESSERT*

ADD-ONS/DESSERT*

*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.

*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.

ANDEKONFIT

DUCK CONFIT

Konfitert andelår med grillet endivesalat

Confit duck leg with grilled endive salad

M, SN

M, MU

105,-

VARM ROAST BEEF

WARM ROAST BEEF

Med syltet småløk og grønnpeppersaus

With small pickled onions and a red wine sauce

M, SEL, SU

M, C, SU

115,-

GNOCCHI

GNOCCHI

Med gresskar og grønnkål

With pumkin and kale

H

W

75,-

EPLETERTE NORMANDIE (SHARING)

NORMANDY APPLE TART

Med vaniljekrem

With custard cream

E, M

E, M

135,-

JULESELSKAPS MENY

XMAS SHARING MENU

SHARING / BUFFET (JUL)

SHARING / BUFFET (XMAS)

BRØD OG SMØR
Inneholder: hvete, melk

VÄSTERBOTTENTERTE
med kaldrøkt laks og hovmestersaus.
Inneholder: fisk, hvete, melk, egg

SALAT
med kål, fennikel, rødløk, tørket fiken og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

TORSK
med erter, sennepssaus og baconsmør.
Inneholder: fisk, sennep, hvete, melk

RIBBE OG MEDISTERPØLSE
med bakt eple, svisker og ribbesaus.
Inneholder: sennep, hvete, melk

KONFITERT ANDELÅR
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

SOLBÆRBRESSERT RØDKÅL
Inneholder: melk

OVNSBAKT ROSENKÅL
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

OVNSBAKTE POTETER

VEGETARISKE ALTERNATIVER
(kan erstatte kjøtt ved forespørsel)

NØTTESTEK
Inneholder: selleri, havre, hasselnøtter, mandler

GRILLET MARINERT PORTOBELLO SOPP

VEGETARISK RØDVINSAUS
Inneholder: selleri, melk

DESSERT
95,-
RISKREM
med mandler og kirsebærsaus.
Inneholder: melk, mandler

BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk

VÄSTERBOTTENTERTE
with cold-smoked salmon and butler sauce.
Contains: fish, wheat, milk, eggs

SALAD
with cabbage, fennel, red onion, dried figs and honey and mustard vinaigrette.
Contains: mustard

COD
with peas, mustard sauce and bacon butter.
Contains: fish, mustard, wheat, milk

PORK RIBS AND SAUSAGE
with baked apple, prunes and rib sauce.
Contains: mustard, wheat, milk

CONFIT DUCK LEG
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard

RED CABBAGE BRAISED WITH BLACKURRANTS
Contains: milk

OVEN-ROASTED BRUSSELS SPROUTS
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard

OVEN-BAKED POTATOES

VEGETARIAN OPTIONS
(can substitute meat on request)

NUT ROAST
Contains: celery, oats, hazelnuts, almonds

GRILLED MARINATED PORTOBELLO MUSHROOM

VEGETARIAN RED WINE SAUCE
Contains: celery, milk

DESSERT
95,-
RICE PUDDING
with almonds and cherry sauce.
Contains: milk, almonds

Pris. per person 595,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord!