Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike

Veien til folkets hjerter går gjennom magen. Hjertet på Grønland Boulebar & Spiseri er definitivt restauranten. Hjernen vår ligger på boulebanen. Uten mat og drikke duger boulehelten ikke. Boule og mat er to ting som hører særs godt i sammen, og vi har mange gode fristelser. Restauranten har sitteplasser til 200 stykker. På Grønland Boulebar & Spiseri er vi inspirert av Frankrike hvor boule har sitt opphav. Også i restauranten møter du et snev av Frankrike og en touch av oh la la. Vi er meget stolte av vårt rotisseri hvor Livèchekylling spiller hovedrollen på menyen. Vi griller kyllingen på den klassiske franske måten. Kylling eller andre kjøttretter roterer rundt på store gaffelspyd og sørger for jevn grilling og et saftig resultat. Aromaen og duften fra grillen fyller restauranten og gir definitivt vann i munnen.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Kjøkkenet åpent fra 15 - 22 alle dager

GRILLET KYLLING FRA ROTISSERIET

Chicken from the rotisserie

Serveres med broccolini, champignon og sølvløk i sherrysaus og ovnsbakte poteter.

Chicken from the rotisserie with broccolini, mushrooms and small onions in sherry sauce and roasted potatoes.

E, M

E, M

256,-

KALVEHØYRYGG FRA ROTISSERIET

Veal chuck roast from the rotisserie

Serveres med aspargesbønner, bakt løk, rødvinssaus og bakt hvitløkssmør og fløtegratinerte poteter.

Veal chuck roast from the rotisserie with green beans, roasted onions, red wine sauce and baked garlic butter. Served with gratinated potatoes.

M, SEL, SU

M, C, SU

289,-

FISH & CHIPS

Fish & Chips

Dobbelpanert hyse med fennikel- og gulrotsalat, erter, syltet løk, tartarsaus, sitron og pommes frites.

Breaded haddock with fennel- and carrot crudité, muchy peas, pickled onions, tartare sauce, lemon and french fries.

E, F, H, M, SEL

E, F, W, M, C

219,-

BLOMKÅL ZA´ATAR

Whole grilled cauliflower zaatar

Med hummus, grønnkål, sprø kikerter, bakt tomat, gresskarkjerner og chimichurri.

Breaded haddock with fennel- and carrot crudité, muchy peas, pickled onions, tartare sauce, lemon and french fries.

198,-

CEASARSALAT MED KYLLING OG BACON

Ceasarsalat with chicken and bacon

Romano salat, kylling fra rotisseriet, bacon, krutonger, parmesan og Caesardressing.

Romain lettuce, chicken from the rotisserie, bacon, croutons, parmesan and Caesar dressing.

E, F, M, SN, SU

E, F, M, MU, SU

186,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CROQUE MONSIEUR

Croque Monsieur

Gratinert smørebrød med gruyere, torshovskinke, sennep og bechamel, Serveres med salat.

Gratinated sandwich with gruyere, ham, mustard and bechamel, served with mixed salad.

BY, H, M, S

B, W, M, S

169,-

ØSTERS, FINE DE CLAIRE

Oysters, Fine de claire

Østers, Fine de claire (kun forhåndsbestilling)

Oysters, Fine de claire (pre-orders only)

BL

MO

42,-

SARDINER MED GRØNN TAPENADE

Sardines with green tapenade

Sardiner med grønn tapenade, crostini og sitron.

Sardines with green tapenade, crostini, and lemon.

F, M

F, M

98,-

GRILLET BROCCOLINI

Chared broccolini

Grillet broccolini med tonnatosaus og pecorino.

Chared broccolini with tonnato sauce and pecorino.

F

F

119,-

SPEKTETALLERKEN

Charcuterie with pickles and toasted bread

Spekemat med pickles og ristet brød.

Charcuterie with pickles and toasted bread.

H, SN, SU

W, MU, SU

179,-

FRITERTE KYLLINGVINGER

Liveche chicken wings

Med honning, hvitløk, kålsalat og dijonais.

Crispy fried chickenwings with honey and garlic, fresh slaw and dijonais.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

135,-

BLOMKÅL ”za´atar” MED HUMMUS

Cauliflower ”za´atar”

Blomkål- ”za´atar” med hummus.

Cauliflower-”za´atar” with hummus.

SE

SE

98,-

UTVALGTE OSTER MED TILBEHØR

A selection of cheese with condiments

Utvalgte oster med tilbehør.

A selection of cheese with condiments.

H, M

W, M

179,-

KROKETTER

Croquettes

med chorizo og manchego, serveres med aioli og en liten salat

Croquettes with chorizo and manchego, served with aioli and small salad.

E, M, SN, SU

E, M, MU, SU

148,-

BRØD OG SMØR

Bread and butter

.

.

H, M

W, M

29,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERTS

CREME BRULÉE

Creme brulée

.

.

E, M

E, M

98,-

GATEAU MARCEL

Gateau Marcel

Med hjemmelaget is.

With homemade ice cream.

E, M

E, M

139,-

BARNEMENY

KIDSMENU

FISH & CHIPS

Fish & chips

Dobbelpanert hyse med erter, tartarsaus, sitron og pommes frites.

Breaded haddock with muchy peas, tartare sauce, lemon and french fries.

E, F, H, M, SN

E, F, W, M, MU

129,-

GRILLET KYLLING

Grilled chicken

Fra rotisseriet med pommes frites eller fløtegratinerte poteter.

Grilled chicken from the rotisserie with fries or gratinated potatoes.

H, M, S

W, M, S

149,-

HJEMMELAGET ISKREM

Homemade ice cream

Med cookie og sjokoladesaus.

Homemade ice cream med cookie and chocolate sauce.

E, H, M

E, W, M

69,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Havre (HV), Hasselnøtter (HA), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfat (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Oats (O), Hazelnuts (H), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfate (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Større gruppe?

Vi tilbyr selskapsmeny til gruppe over 10+ personer.

Se menyer

På Grønland Boulebar & Spiseri har vi stor lidenskap for mat. I restauranten er vi opptatt av å servere mat med mening og kvalitet. Vår mat er laget av de beste råvarer. Livèchekylling er vår spesialitet. Disse kyllingene lever i trygge og sunne omgivelser på Tre Gårder i Østfold. De har tilgang på torvbad, dagslys og vaglepinner, slik at de kan utfolde seg og være i aktivitet. Kyllingene vokser seg naturlig store på 48-50 dager. De kategoriseres derfor som saktevoksende kylling. Livèchekylling er sterke, sunne og friske. I restauranten har vi kanskje kylling på hjernen, men vi har selvsagt mange andre gode fristelser. Alt fra meaty kjøtt, saftig fisk til grønne forfriskende vegetarretter.

I en egen flott avdeling midt i smørøyet av Boulebar & Spiser ligger vår Chambre Separée, hvor vi har plass til 20 stykker. Perfekt for lukkede arrangement. Bursdag så vel som firmafest. Her kan du nyte velsmakende mat og drikke i hyggelig selskap før du kommer deg på boulebanen for å spille boule. I Chambre Separée kan du bestille vår sharing meny. Skapt for å deles. Uansett hva du måtte ønske hjelper vi deg å skreddersy for ditt arrangement.

Visste du at vi har egen deli? En deli i restauranten hvor du kan du plukke med deg smakfulle fristelser i farta og nyte på hjemmebane. Uansett om du nyter et måltid i vår restaurant, i vår Chambre Separée eller vil ha too go i farta kan vi garantere en smaksopplevelse som vil sette spor. Bon Appétit!

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Klikk her