Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten.
Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSE

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.

UKENS HUSMANN

DISH OF THE WEEK

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør

Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week

*,-

CÆSAR SALAT

CAESAR SALAD

Hjertesalat med kylling, bacon, Cæsar dressing og krutonger

Little gem salad with chicken, bacon, Caesar dressing and croutons

M, SEL, SU

M, C, SU

245,-

1/2 KYLLING

1/2 CHICKEN

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat

1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad

E, SN

E, MU

289,-

ANDEKONFIT

DUCK CONFIT

Konfitert andelår med fransk potetsalat, aspargesbønner, grillet endivesalat og honning- dijonsaus

Confit duck leg with French potato salad, asparagus beans, grilled endive salad and honey-dijon sauce

SN, SU

MU, SU

308,-

STEAK & FRIES

STEAK & FRIES

Grillet mørbrad med rødvinssmør, pommes frites og salat

Grilled sirloin with red wine butter, fries and salad

M

M

335,-

ØRRET

TROUT

Havørret med grillet asparges, syltet småløk, gribiche saus og  nypoteter med smør og friske urter

Sea trout with grilled asparagus, pickled chives, sauce gribiche and new potatoes with butter and fresh herbs

E, F, M

E, F, M

318,-

HUMMUS (VEGANSK)

HUMMUS (VEGAN)

Hummus med grillede grønnsaker, svartkål og chimmichurri

Hummus with grilled vegetables, black cabbage and chimichurri

SE

SE

259,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Grillet kylling, bacon, dijonnaise, tomat, løk og salat i brioche brød

Grilled chicken, bacon, dijonnaise, tomato, onion and salad in brioche bread

H, M, SN

W, M, MU

215,-

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MONSIEUR

Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.

Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

215,-

KYLLINGVINGER

CHICKEN WINGS

Kyllingvinger i Frank's red hot saus med blåmuggdipp, selleristenger og gulrot

Chicken wings in Frank's red hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot

E, H, M, SEL, SN

E, W, M, C, MU

169,-

SALAT

SALAD

Pære, Bayonneskinke, peccorino, ruccola og mandler, med honning- og dijondressing

Pear, Bayonne ham, peccorino, arugula and almonds, with honey and dijon dressing

MA, SN

AL, MU

235,-

OST OG SPEKEMAT

CHARCUTERIE PLATE

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød

Selected cheeses and cured meats, with cornichons, olives, aioli, fig compôte, and bread.

E, H, M, SN, SU

E, W, M, MU, SU

279,-

POMMES FRITES

PARMESAN FRIES

Pommes frites med parmesan og urteaioli

French fries with parmesan cheese and herb aioli

E, M, SN

E, M, MU

98,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERT

EPLETERTE NORMANDIE

TARTE NORMANDE

Lun epleterte med vaniljekrem

Warm apple tart with vanilla cream

E, H, M

E, W, M

145,-

ISKREM/SORBET

ICE CREAM/SORBET

Spør din servitør

Ask your waiter

E, M

E, M

Pr kule 45,-

SELSKAPSMENY

SHARING MENU

NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 15 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no

N.B.! Only available for pre-booked groups of 15 people or more. Contact salg@resthon.no

SHARING / BUFFET

SHARING / BUFFET

BRØD & SMØR
Inneholder: hvete, melk

GRØNN SALAT
Med kremet urtedressing
Inneholder: egg, sennep, melk

RØDBETER
Saltbakte rødbeter med peccorino og honning- dijon vinegrett
Inneholder: melk

VÆSTERBOTTEN TERTE
Med rømme og lakserogn
Inneholder: fisk, hvete, melk

HUMMUS
Inneholder: sesam

GRILLEDE GRØNNSAKER
Asparges, squash, vårløk, spisskål med chimichurri
Inneholder: sennep, egg

KYLLINGVINGER
Med mild chili saus og blåmuggdressing
Inneholder: melk

LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE
Med nykål og eple- sennepsaus
Inneholder: sennep, selleri

ØRRET
Med gribiche saus og erter
Inneholder: fisk, egg, sennep

BROKKILINI
Med bakte cherrtomater

FRANSK POTETSALAT
Nypoteter, purre, hvitløk, persille og dill i vinagrett
Inneholder: sennep

BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk

GREEN SALAD
With creamy herb dressing
Contains: eggs, mustard, milk

BEETROOT
Salt-baked beetroot with pecorino and honey-dijon vinaigrette
Contains: milk

VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and salmon roe
Contains: fish, wheat, milk

HUMMUS
Contains: sesame seeds

GRILLED VEGETABLES
Asparagus, squash, spring onion, collard greens with chimichurri
Contains: mustard, eggs
CHICKEN WINGS
With mild chili sauce and blue cheese dressing
Contains: milk

SLOW-ROASTED PORK NECK
With cabbage and apple mustard sauce
Contains: mustard, celery

TROUT
With sauce gribiche and peas
Contains: fish, eggs, mustard

BROCCOLINI
With baked cherry tomatoes

FRENCH POTATO SALAD
New potatoes, leeks, garlic, parsley and dill in vinaigrette
Contains: mustard

Pris. per person 495,-

TILLEGG/DESSERT*

ADD-ONS/DESSERT*

*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.

*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.

ANDEKONFIT

DUCK CONFIT

Konfitert andelår med grillet endivesalat

Confit duck leg with grilled endive salad

M, SN

M, MU

105,-

VARM ROAST BEEF

WARM ROAST BEEF

Med syltet småløk og rødvinsaus

With pickled spring onions and red wine sauce

M, SEL, SU

M, C, SU

115,-

GRILLET PORTOBELLO

GRILLED PORTOBELLO

Med syltet småløk og rødvinsaus

With pickled spring onions and red wine sauce

SEL, SU

C, SU

75,-

EPLETERTE NORMANDIE (SHARING)

TARTE NORMANDE

Med vaniljekrem

With custard cream

E, M

E, M

115,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord!