Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambrè Separèe har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten.
Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSE

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.

UKENS HUSMAN

DISH OF THE WEEK

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett.

Every week the kitchen prepares a new homemade dish.

E, SN

E, MU

189,-

1/2 KYLLING

1/2 CHICKEN

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat.

1/2 grilled chicken from the rotisserie with fries, chilli mayonnaise and salad.

E, SN

E, MU

269,-

HELGRILLET SVINENAKKE

WHOLE GRILLED PORK NECK

Helgrillet svinenakke fra rotisseriet, med nykål, glaserte gulrøtter, syltede sennepsfrø, ovnsbakte poteter og eplesjy.

Whole-grilled pork neck from the rotisserie, with fresh cabbage, glazed carrots, pickled mustard seeds, oven-baked potatoes, and apple gravy.

M, SEL, SU

M, C, SU

311,-

STEAK & FRIES

STEAK & FRIES

Grillet flat iron steak med karamellisert løkpuré, aspargesbønner, rødvinssaus og pommes frittes.

Flat iron steak with a caramelized onion purée, green beans, red wine sauce and french fries.

M, SEL

M, C

379,-

FISKESUPPE

FISH SOUP

Fransk fiskesuppe med torsk, blåskjell og røkt laks, serveres rouille og brød.

French fish soup with cod, mussels and smoked salmon, served with rouille and bread.

BL, E, F, H, M, SEL, SN

MO, E, F, W, M, C, MU

289,-

PORTOBELLO

PORTOBELLO

Grillet portobellosopp med karamellisert løkpure, puylinser brokkoli og vegansk rødvinssaus.

Grilled portobello mushrooms with caramelized onion puree, puylent broccoli and vegan red wine sauce.

SEL

C

275,-

GNOCCHI

GNOCCHI

Potetpasta puter i kremet pestosaus med semitørkede tomater og parmesan.

Potato pasta cushions in a creamy pesto sauce with semi-dried tomatoes and Parmesan.

H, M

W, M

239,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CÆSAR SALAT MED ANDECONFIT

CAESAR SALAD WITH DUCK CONFIT

Hjertesalat med Cæsar dressing, parmesan, krutonger og andekonfit.

Heart salad leaves with a Caesar dressing, parmesan, croutons and duck confit.

E, F, H, SN

E, F, W, MU

239,-

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Kylling, bacon, tomat, hjertesalat, og chilimajones på brioche, servert med cornichons og potetgull.

Chicken, bacon, tomato, lettuce and chilli mayonnaise on brioche, served with cornichons and chips.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

198,-

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MONSIEUR

Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.

Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

198,-

KYLLINGVINGER

CHICKEN WINGS

Store friterte Liveche kyllingvinger i hot saus, med blåmuggost dipp og selleri.

Large fried Liveche chicken wings in hot sauce, with blue cheese dip and celery.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

169,-

RØKT LAKS OG VÆSTERBOTTEN QUICHE

SMOKED SALMON AND VÄSTERBOTTEN QUICHE

Kaldrøkt laks med Væsterbotten pai og kremet agurk- og eplesalat med dill.

Cold smoked salmon with Væsterbotten pie and creamy cucumber and apple salad with dill.

E, F, H, M, SN

E, F, W, M, MU

229,-

OST OG SPEKEMAT

CHEESE AND CURED MEAT

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aiolI, fikenkompott og brød.

Selected cheeses and cured meats with cornichons, olives, aioli, fig compote, and bread.

E, H, M, SN, SU

E, W, M, MU, SU

298,-

POMMES FRITES MED PARMESAN

FRENCH FRIES WITH PARMESAN

Pommes frites med parmesan og aioli.

French fries with parmesan and aioli.

H, M, SN

W, M, MU

98,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERT

SJOKOLADEMOUSSE

CHOCOLATE MOUSSE

Mørk sjokolademousse med bringebær og karamellisert hvit sjokolade.

Dark chocolate mousse with raspberries and caramelized white chocolate.

E, M

E, M

155,-

PANNA COTTA

PANNA COTTA

Dagens panna cotta – spør din servitør.

Today's panna cotta – ask your waiter.

E, HA, MA, M

E, H, AL, M

145,-

SELSKAPSMENYER (JUL)

SHARING MENUS (XMAS)

NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 10 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no

N.B.! Only available for pre-booked groups of 10 people or more. Contact salg@resthon.no

SHARING / BUFFET

SHARING / BUFFET

BRØD
Med røkt sviskesmør.
Inneholder: hvete, melk

AKEVITTGRAVET LAKS
Med rugbrød sprøtt, og sennepssaus.
Inneholder: fisk, sennep, rug, egg

RØDBETER TARTAR
Med eple, spirer og geitostkrem.
Inneholder: melk

VÆSTERBOTTENOST-TERTE
Med rømme og røkt og røkt fenalår.
Inneholder: melk, hvete, egg

KONFITERT ANDELÅR
Med fritert rosenkål, sultaner og honning- og sennepsvinaigrette.
Inneholder: sennep

TORSK
Med erter, sennepssaus og baconsmør.
Inneholder: fisk, sennep, hvete, melk

RIBBE OG MEDISTERPØLSE
Med bakt eple, sviske og julesaus.
Inneholder: sennep, hvete, melk

PORTABELLO SOPP
Med Puy-linser, glaserte gulrøtter og portvinssaus.
Inneholder: melk, selleri, sulfitt

RØDKÅL
Braisert med solbær.
Inneholder: melk

BROKKOLINI
Med syltet sennepsfrø.
Inneholder: sennep, egg

OVNSBAKTE POTETER

DESSERT
Dessert kan legges til som tillegg. Se neste kort (LEGG TIL DESSERT*) på matsiden.

BREAD
With smoked prune butter.
Contains: wheat, milk

AQUAVIT CURED SALMON
With rye bread crisp and mustard sauce.
Contains: fish, mustard, rye, eggs

BEETROOT TARTAR
With apple, sprout salad and chevre cream.
Contains: milk

VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and smoked & cured leg of lamb
Contains: milk, wheat, eggs

DUCK CONFIT
With deep-fried Brussel sprouts, sultanas and honey and mustard vinaigrette.
Contains: mustard

COD
With peas, mustard sauce and bacon butter.
Contains: fish, mustard, wheat, milk

PORK BELLY AND SAUSAGE
With baked apple, prune and a gravy.
Contains: mustard, wheat, milk

PORTOBELLO MUSHROOMS
With puy lentils, glazed carrots and port wine sauce.
Contains: milk, selery, sulphites

RED CABBAGE
Braised with blackcurrants.
Contains: milk

BROCCOLINI
With pickled mustard seeds.
Contains: mustard, eggs

ROASTED POTATOES

DESSERT
Dessert can be added as an extra. See the next card (ADD DESSERT*) on the food page.

Pris. per person 645,-

2/3-RETTER

2/3 COURSE

FORRETT
Akevitt gravet laks med agurk, rugbrød chips og hovmestersaus.
Inneholder: sennep, fisk, rug

HOVEDRETT
Konfitert andelår og sprøstekt ribbe med bresert rødkål, saltbakt sellerirot, aspargesbønner og portvinsaus.
Inneholder: melk, selleri, sulfitt

Eller

Torskrygg med ristede beter, ertepure, fritert rosenkål, baconsmør, sennepssaus og sautert potet.
Inneholder: fisk, sennep, melk, hvete

DESSERT
Bakt ostekake med pepperkake crumble og gløgg gelé.
Inneholder: melk, egg

STARTER
Aquavit cured salmon with cucumber, rye bread chips and Head Waiter sauce.
Contains: mustard, fish, rye

MAIN COURSE
Duck leg confit and crispy pork belly with braised red cabbage, salt-baked celery root, asparagus beans and port wine sauce.
Contains: milk, celery, sulphites

Or

Cod loin with roasted beets, pea purée, fried Brussel sprouts, bacon butter, mustard sauce and sautéed potatoes.
Contains: fish, mustard, milk, wheat

DESSERT
Cheesecake with gingerbread crumble and mulled wine jelly.
Contains: milk, eggs

----------------------

Price description on english:
3 courses 655,-
Main course and dessert 485,-

3 retter 655,- / 2 retter med hovedrett og dessert 485,-

LEGG TIL DESSERT*

ADD DESSERT*

*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.

*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.

KARAMELL PANNA COTTA (ADD-ON)

CARAMEL PANNA COTTA (ADD-ON)

Med sjokoladeganache og kirsebærkompott.

With chocolate ganache and cherry compôte.

E, M

E, M

145,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord!