Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike

Veien til folkets hjerter går gjennom magen. Hjertet på Grønland Boulebar & Spiseri er definitivt restauranten. Hjernen vår ligger på boulebanen. Uten mat og drikke duger boulehelten ikke. Boule og mat er to ting som hører særs godt i sammen, og vi har mange gode fristelser. Restauranten har sitteplasser til 200 stykker. På Grønland Boulebar & Spiseri er vi inspirert av Frankrike hvor boule har sitt opphav. Også i restauranten møter du et snev av Frankrike og en touch av oh la la. Vi er meget stolte av vårt rotisseri hvor Livèchekylling spiller hovedrollen på menyen. Vi griller kyllingen på den klassiske franske måten. Kylling eller andre kjøttretter roterer rundt på store gaffelspyd og sørger for jevn grilling og et saftig resultat. Aromaen og duften fra grillen fyller restauranten og gir definitivt vann i munnen.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Kjøkkenet er åpent fra 15 - 22 alle dager.

The kitchen is open from 15 - 22 every day.

KYLLING – POULET 1/2

CHICKEN - POULET 1/2

Helgrillet kylling fra rotisseriet med salat, pommes frites og aioli.

Grilled chicken from the rotisserie with salad, French frites and aioli.

E, SN

E, MU

259,-

ENTRECÔTE

ENTRECÔTE

Grillet entrecote med grønne bønner, svart hvitløksmør, ovnsbakte poteter med estragon og persille.

Grilled rib eye steak with haricot vertes, black garlic butter and roasted potato with tarragon and parsley.

M

M

356,-

ANDEKONFIT – CONFIT DE CANARD

DUCK LEG CONFIT - CONFIT DE CANARD

Konfitert andelår med puy linser, karamellisert gulrot, råmarinert fennikel, pommes anna og sitronsjy.

Duck leg confit with puy lentils, caramelized carrots, fennel crudité, pommes anna and lemon jus.

M, SN

M, MU

269,-

POTETPASTA – PÂTES DE POMMES DE TERRE

POTATO PASTE - PÂTES DE POMMES DE TERRE

Gnocchi med artisjokk, erter, gorgonzola, karamelliserte panko og parmesan.

Gnocchi with artichoke, peas, gorgonzola dulce, caramelized panko and parmesan.

E, H, M

E, W, M

235,-

FISH AND CHIPS – POISSON ET FRITES

FISH AND CHIPS - POISSON ET FRITES

Fritert hyse i øltempura, servert med erter, fennikel og gulrotsalat, tartar saus, syltet løk og pommes frittes.

Deep fried beer battered haddock, served with mushy peas, fennel and carrot crudité, tartar sauce, pickled onion and French fries.

E, F, M, SN

E, F, M, MU

245,-

CÆSARSALAT – SALADE CÉSAR

CAESAR SALAD - SALADE CÉSAR

Romanosalat med Caesardressing, krutonger og parmesan, servert med kylling og bacon.

Romain lettuce with Caesar dressing, croutons and parmesan, served with chicken and bacon.

E, F, H, M, SN

E, F, W, M, MU

209,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

GRØNN ASPARGES – ASPERGES VERTES

GREEN ASPARGES - ASPERGES VERTES

Grillet grønn asparges med gribiche saus.

Grilled green asparagus with sauce gribiche.

M, S

M, S

165,-

RØDBETER – BETTERAVE

BEETROOTS - BETTERRAVE

Rødbeter med Nyr, brunet smør, pepperrot, syltet sjalottløk, gressløk og hasselnøtter.

Beetroots with Nyr, browned butter, horse radish, pickled shallots, chive and hazelnut.

HA, M

H, M

125,-

BLÅSKJELL – MOULLE 300GR

MUSSELS - MOULLE 300GR

Hvitvinsdampede blåskjell med fennikel, hvitløk og urter, serveres med brød og aioli.

Steamed mussels with white wine, fennel, garlic and herbs, served with bread and aioli.

BL, H, M, SN, SU

MO, W, M, MU, SU

159,-

AND OG BRIOCHE – CANARD ET BRIOCHE

DUCK AND BRIOCHE - CANARD ET BRIOCHE

Revet and på brioche med kålsalat, portvinsreduksjon og bakt fiken.

Shredded duck on brioche with fresh slaw, port wine reduksjon and baked figs.

H, M, SU

W, M, SU

198,-

KYLLINGVINGER – AILES DE POULET

CHICKEN WINGS - AILES DE POULET

Store friterte Liveche kyllingvinger med honning, hvitløk, kålsalat og dijonais.

Large deep fried Liveche chicken wings with honey, garlic and dijonaise.

E, HO, H, M, SU

E, HO, W, M, SU

129,-

OST – FROMAGE

CHEESE - FROMAGE

Tre franske oster med kvedekompott og rostet brød.

Three types of French cheese with quince compote and toasted bread.

H, M

W, M

178,-

SPEKEMAT – CHARCUTERIE

SPEKEMAT – CHARCUTERIE

Jambonne Bayonne, Perche pølse og fennikelsalami med cornichons, grønn tapenade og brød.

Jambone Bayonne, French Perche sausage and fennel salami with cornichons, green tapenade and bread.

H

W

186,-

BRØD OG SMØR – PAIN ET BEURRE

BREAD AND BUTTER - PAIN ET BEURRE

Brød og kviteseidsmør.

Bread and Kviteseid-butter.

H, M

W, M

45,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERTS

OSTEKAKE – TARTE AU FRAMAGE BLANC

CHEESECAKE - TARTE AU FRAMAGE BLANC

Ostekake med nøttebunn, bringebærgelé og jordbær.

Cheesecake on a nut crust with raspberry gel and strawberries.

BY, HA, H, M, N

B, H, W, M, N

145,-

SJOKOLADEMOUSSE – MOUSSE AU CHOCOLAT

CHOCOLATE MOUSSE - MOUSSE AU CHOCOLAT

Vahlrona-sjokolademousse med ferskenkompott, karamellisert hvit sjokolade, marengs og frys-tørket bringebær.

Vahlrona chocolate mousse with peach compote, caramelized white chocolate, meringue and freeze dried raspberries.

E, M

E, M

145,-

ISKREM – GLACE

ICE CREAM - GLACE

Is med, krem, marsmallows jordbær, marengs og sjokoladesaus.

Ice cream with cream, marshmallows, meringue and chocolate sauce.

E, M

E, M

145,-

BARNEMENY

KIDS MENU

GRILLET KYLLING

GRILLED CHICKEN

Fra rotisseriet med pommes frites.

Grilled chicken from the rotisserie with fries.

H, M, S

W, M, S

149,-

FISH & CHIPS

FISH & CHIPS

Fritert hyse med erter, tartarsaus, sitron og pommes frites.

Fried haddock with muchy peas, tartare sauce, lemon and french fries.

E, F, H, M, SN

E, F, W, M, MU

129,-

ISKREM – GLACE

ICE CREAM - GLACE

Is med, krem, marsmallows jordbær, marengs og sjokoladesaus.

Ice cream with cream, marshmallows, meringue and chocolate sauce.

E, M

E, M

69,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Større gruppe?

Vi tilbyr selskapsmeny til gruppe over 10+ personer.

Se menyer

På Grønland Boulebar & Spiseri har vi stor lidenskap for mat. I restauranten er vi opptatt av å servere mat med mening og kvalitet. Vår mat er laget av de beste råvarer. Livèchekylling er vår spesialitet. Disse kyllingene lever i trygge og sunne omgivelser på Tre Gårder i Østfold. De har tilgang på torvbad, dagslys og vaglepinner, slik at de kan utfolde seg og være i aktivitet. Kyllingene vokser seg naturlig store på 48-50 dager. De kategoriseres derfor som saktevoksende kylling. Livèchekylling er sterke, sunne og friske. I restauranten har vi kanskje kylling på hjernen, men vi har selvsagt mange andre gode fristelser. Alt fra meaty kjøtt, saftig fisk til grønne forfriskende vegetarretter.

I en egen flott avdeling midt i smørøyet av Boulebar & Spiser ligger vår Chambre Separée, hvor vi har plass til 20 stykker. Perfekt for lukkede arrangement. Bursdag så vel som firmafest. Her kan du nyte velsmakende mat og drikke i hyggelig selskap før du kommer deg på boulebanen for å spille boule. I Chambre Separée kan du bestille vår sharing meny. Skapt for å deles. Uansett hva du måtte ønske hjelper vi deg å skreddersy for ditt arrangement.

Visste du at vi har egen deli? En deli i restauranten hvor du kan du plukke med deg smakfulle fristelser i farta og nyte på hjemmebane. Uansett om du nyter et måltid i vår restaurant, i vår Chambre Separée eller vil ha too go i farta kan vi garantere en smaksopplevelse som vil sette spor. Bon Appétit!

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Klikk her