Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten.
Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSE

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.

UKENS HUSMANN

DISH OF THE WEEK

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør

Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week

*,-

CÆSAR SALAT

CAESAR SALAD

Hjertesalat med kylling, bacon, Cæsar dressing og krutonger

Little gem salad with chicken, bacon, Caesar dressing and croutons

M, SEL, SU

M, C, SU

225,-

1/2 KYLLING

1/2 CHICKEN

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat

1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad

E, SN

E, MU

289,-

TORSK

COD

Ovnsbakt torsk med ratatouille, gremolata og poteter med urter og hvitløk

Oven-baked cod with ratatouille, gremolata and potatoes with herbs and garlic

F

F

298,-

FJELLGRISPØLSER

MOUNTAIN PIG SAUSAGE

Stekte fjellgrispølser med potetpure, løksjy, syltede sennepsfrø og grønne erter

Fried mountain pig sausages with mashed potatoes, onion stock, pickled mustard seeds and green peas

M, SN

M, MU

279,-

STEAK & FRIES

STEAK & FRIES

Grillet høyrygg av ungfe med café de paris-smør, pommes frites og salat

Grilled veal sirloin with café de paris butter, french fries and salad

M

M

335,-

VILTGRYTE

GAME CASSEROLE

Rødvinsbresert hjort med gulrot, sopp, rosmarin og einebær, servert med potetpure og rørte tyttebær

Red wine-braised venison with carrot, mushroom, rosemary and juniper berries, served with mashed potatoes and stirred lingonberries

H, M, SN

W, M, MU

339,-

HUMMUS (VEGANSK)

HUMMUS (VEGAN)

Hummus og sitron med harissa-glaserte gulrøtter, grillet broccolini og grønnkål med gremolata

Hummus and lemon with harissa-glazed carrots, grilled broccolini and kale with gremolata

SE

SE

245,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Grillet kylling, bacon, dijonnaise, tomat, løk og salat i brioche brød

Grilled chicken, bacon, dijonnaise, tomato, onion and salad in brioche bread

H, M, SN

W, M, MU

215,-

PULLED PORK SANDWICH

PULLED PORK SANDWICH

BBQ-bressert svinenakke med coleslaw og syltagurk på brioche brød

BBQ-braised pork neck with coleslaw and pickles on brioche bread

E, H, M, SN

E, W, M, MU

235,-

ROASTBIFFSMØRBRØD

ROAST BEEF SANDWICH

Roastbiff, pepperrot, tomat, løk, cornichons og dijonnaise på rugbrød

Roast beef, horseradish, tomato, onion, cornichons and dijonnaise on rye bread

E, R, SN

E, R, MU

225,-

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MONSIEUR

Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.

Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.

E, H, M, SN

E, W, M, MU

215,-

KYLLINGVINGER

CHICKEN WINGS

Kyllingvinger i Frank's red hot saus med blåmuggdipp, selleri og gulrot

Chicken wings in Frank's red hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot

E, H, M, SEL, SN

E, W, M, C, MU

169,-

CHEVRE & BETER

CHEVRE & BEETS

Salat med beter, geitost, gresskarfrø, feldsalat og honningvinaigrette

Salad with beetroot, goat cheese, pumpkin seeds, field salad and honey vinaigrette

M, SN

M, MU

198,-

OST OG SPEKEMAT

CHARCUTERIE PLATE

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og surdeigsbrød

Selected cheeses and cured meats, with cornichons, olives, aioli, fig compôte, and bread.

E, H, M, SN, SU

E, W, M, MU, SU

298,-

POMMES FRITES MED PARMESAN

PARMESAN FRIES

Pommes frites med parmesan og aioli

French fries with parmesan cheese and aioli

E, M, SN

E, M, MU

98,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERT

EPLETERTE NORMANDIE

TARTE NORMANDE

Lun epleterte med vaniljekrem

Warm apple tart with vanilla cream

E, H, M

E, W, M

155,-

PANNA COTTA

PANNA COTTA

Lime-panna cotta med bringebær og hvit sjokolade krønsj

Lime panna cotta with raspberry and white chocolate crust

M

M

145,-

ISKREM/SORBET

ICE CREAM/SORBET

Spør din servitør

Ask your waiter

E, M

E, M

Pr kule 45,-

SELSKAPSMENY

SHARING MENU

NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 15 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no

N.B.! Only available for pre-booked groups of 15 people or more. Contact salg@resthon.no

SHARING / BUFFET

SHARING / BUFFET

BRØD & SMØR
Inneholder: hvete, melk

GRØNN SALAT
Med kremet urtedressing
Inneholder: egg, sennep, melk

RØDBETER & CHEVRE
Med mache salat, balsamico og spirer
Inneholder: melk

VÆSTERBOTTEN TERTE
Med rømme og rognkjeksrogn
Inneholder: fisk, hvete, melk

HUMMUS
Med harissa glaserte gulrøtter og gremolata
Inneholder: melk, selleri, sulfitt

BROKKOLINI
Med syltet sennepsfrø
Inneholder: sennep, egg

RATATOUILLE

KYLLINGVINGER
Med mild chili saus og blåmuggdressing
Inneholder: melk

LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE
Med rødvinssaus
Inneholder: melk, selleri, sulfitt

OVNSBAKT TORSK
Med sitron- og misosmør
Inneholder: fisk, melk, soya

OVNSBAKTE POTETER
Med hvitløk og urter

BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk

GREEN SALAD
With creamy herb dressing
Contains: eggs, mustard, milk

BEETROOT & CHEVRE
With mache salad, balsamic vinegar and sprouts
Contains: milk

VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and lumpfish roe
Contains: fish, wheat, milk

HUMMUS
With harissa glazed carrots and gremolata
Contains: milk, celery, sulfites

BROCCOLINI
With pickled mustard seeds
Contains: mustard, eggs

RATATOUILLE

CHICKEN WINGS
With mild chili sauce and blue cheese dressing
Contains: milk

SLOW-ROASTED PORK NECK
With red wine sauce
Contains: milk, celery, sulfites

BAKED COD
With lemon and miso butter
Contains: fish, milk, soya

ROASTED POTATOES
With garlic and herbs

Pris. per person 485,-

TILLEGG/DESSERT*

ADD-ONS/DESSERT*

*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.

*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.

ANDEKONFIT

DUCK CONFIT

Med rosenkål og eple i sennepssaus

With Brussels sprouts and apple in mustard sauce

M, SN

M, MU

85,-

BRESSERT HØYRYGG AV UNGFE

BRACED VEAL

Med småløk og champignon

Chuck roll with chives and mushrooms

M, SEL, SU

M, C, SU

85,-

GRILLET PORTOBELLO

GRILLED PORTOBELLO

Med puylinser og vegansk rødvinssaus

With puy lentils and vegan red wine sauce

SEL

C

75,-

GNOCCHI

GNOCCHI

Med pesto

With pesto

M

M

65,-

EPLETERTE NORMANDIE (SHARING)

TARTE NORMANDE

Med vaniljekrem

With custard cream

E, M

E, M

115,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord!