RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Småretter

Club sandwich

235

Grillet kylling, bacon, chilimajones, tomat, rødløk og salat i briochebrød.

EHMSN

Cæsarsalat

265

Hjertesalat, grillet kylling, cherrytomat, parmesan, krutonger og cæsardressing.

MGHSEN

Skagensmørbrød

285

Skagenrøre på surdeigsbrød med salat, rødløk, dill og sitron.

MGHNMSUSEN

Kyllingvinger

189

Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot.

MESEN

Ost og spekemat

298

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød.

MGHESENSU

Dirty fries

175

Pommes frites med ostesaus, bacon, rødløk og jalapeños.

MESEN

Pommes frites med urte-aioli

79

MESEN

Sidesalat

65

Grønn salat med tomat, løk, reddiker og vinaigrette.

SEN

Hovedretter

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man.–fre. og kl. 13–22 på lørdag.

Ukens husmann

*

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør.

1/2 kylling

315

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chilimajones og salat.

ESN

Urtebakt ørretfilet

345

Urtebakt ørret med stekt brokkolini, småpoteter og gribiche-saus.

FESU

Bangers & mash

285

Grove pølser med grønnpepper fra Nyyyt op Røysland Gård. Servert med potetpuré, grønne erter og løksjy.

MSESU

Steak & Fries

365

Grillet mørbrad av ungfe med grønnpeppersaus, pommes frites og salat.

M

Spareribs

335

BBQ-glaserte spareribs av bog fra Nyyyt på Røysland Gård. Serveres med mais, coleslaw, pommes frites og BBQ-saus.

SUSEM

Hummus (vegansk)

259

Hummus med grillede grønsaker, fritert grønnkål og grillet surdeigsbrød.

SESH

Dessert

Epleterte med vaniljeis

145

Med vaniljeis.

EHMN

Crème brûlée med pasjonsfrukt

145

Serveres med friske bær.

EM

Sharingmeny for selskap

*Se på Tillegg-fanen under om du ønsker tilleggsretter for selskapsmenyen.

569,- per person

Forretter, småretter og hovedretter

Brød & smør.

GHM

Grønn salat med urtedressing.

SU

Saltbakte rødbeter med pecorio og honning- dijonvinaigrette

M

Væsterbotten terte med rømme og lakserogn

FHME

Hummus

SE

Grillede grønnsaker. Asparges, squash, vårløk og spisskål

Kyllingvinger med hjemmelaget hot sauce

M

Braisert svineknoke med nykål, aromasopp og sjysaus

SE

Brokkolini med bakte cherrytomater og rødløk

Fransk potetsalat. Små gourmetpoteter, purre, vårløk, persille og sennepsvinaigrette.

SEN

*Tillegg

Falafel med syltet rødløk, paprika og chilisaus. (+110,-)

GHSE

Konfitert kylling med hjertesalat og cæsardressing. (+125,-)

EFSU

Grove pølser med grønnpepper, spisskål, aromasopp og syltede sennepsfrø (+125,-)

SUSE

Dessert: Epleterte normande med vaniljekrem og friske bær (+125,-)

EM

ALLERGENER

BLØTDYR (B), BYGG (GB), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (NH), HAVRE (GHA), HONNING (HO), HVETE (GH), LAKTOSE (L), LUPIN (L), MANDEL (NM), MELK (M), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (NPI), RUG (GR), SELLERI (SE), SENNEP (SEN), SESAMFRØ (SES), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (SO), SPELT (GS), SVOVELDIOKSID OG SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)