Mat
RESTAURANT & SPISERI
Inspirert av Frankrike
Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.
Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.
HOVEDRETTER
MAIN COURSE
Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.
The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.
UKENS HUSMANN
DISH OF THE WEEK
Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør
Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week
*,-
CÆSAR SALAT
CAESAR SALAD
Hjertesalat med kylling, bacon, Cæsar dressing og krutonger
Little gem salad with chicken, bacon, Caesar dressing and croutons
M, SEL, SU
M, C, SU
225,-
1/2 KYLLING
1/2 CHICKEN
1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat
1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad
E, SN
E, MU
289,-
TORSK
COD
Ovnsbakt torsk med ratatouille, gremolata og poteter med urter og hvitløk
Oven-baked cod with ratatouille, gremolata and potatoes with herbs and garlic
F
F
298,-
FJELLGRISPØLSER
MOUNTAIN PIG SAUSAGE
Stekte fjellgrispølser med potetpure, løksjy, syltede sennepsfrø og grønne erter
Fried mountain pig sausages with mashed potatoes, onion stock, pickled mustard seeds and green peas
M, SN
M, MU
279,-
STEAK & FRIES
STEAK & FRIES
Grillet høyrygg av ungfe med café de paris-smør, pommes frites og salat
Grilled veal sirloin with café de paris butter, french fries and salad
M
M
335,-
VILTGRYTE
GAME CASSEROLE
Rødvinsbresert hjort med gulrot, sopp, rosmarin og einebær, servert med potetpure og rørte tyttebær
Red wine-braised venison with carrot, mushroom, rosemary and juniper berries, served with mashed potatoes and stirred lingonberries
H, M, SN
W, M, MU
339,-
HUMMUS (VEGANSK)
HUMMUS (VEGAN)
Hummus og sitron med harissa-glaserte gulrøtter, grillet broccolini og grønnkål med gremolata
Hummus and lemon with harissa-glazed carrots, grilled broccolini and kale with gremolata
SE
SE
245,-
SMÅRETTER
SMALL SHARING DISHES
CLUB SANDWICH
CLUB SANDWICH
Grillet kylling, bacon, dijonnaise, tomat, løk og salat i brioche brød
Grilled chicken, bacon, dijonnaise, tomato, onion and salad in brioche bread
H, M, SN
W, M, MU
215,-
PULLED PORK SANDWICH
PULLED PORK SANDWICH
BBQ-bressert svinenakke med coleslaw og syltagurk på brioche brød
BBQ-braised pork neck with coleslaw and pickles on brioche bread
E, H, M, SN
E, W, M, MU
235,-
ROASTBIFFSMØRBRØD
ROAST BEEF SANDWICH
Roastbiff, pepperrot, tomat, løk, cornichons og dijonnaise på rugbrød
Roast beef, horseradish, tomato, onion, cornichons and dijonnaise on rye bread
E, R, SN
E, R, MU
225,-
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MONSIEUR
Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.
Gratinated sandwich with ham, gruyère cheese and mustard. Served with green salad.
E, H, M, SN
E, W, M, MU
215,-
KYLLINGVINGER
CHICKEN WINGS
Kyllingvinger i Frank's red hot saus med blåmuggdipp, selleri og gulrot
Chicken wings in Frank's red hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot
E, H, M, SEL, SN
E, W, M, C, MU
169,-
CHEVRE & BETER
CHEVRE & BEETS
Salat med beter, geitost, gresskarfrø, feldsalat og honningvinaigrette
Salad with beetroot, goat cheese, pumpkin seeds, field salad and honey vinaigrette
M, SN
M, MU
198,-
OST OG SPEKEMAT
CHARCUTERIE PLATE
Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og surdeigsbrød
Selected cheeses and cured meats, with cornichons, olives, aioli, fig compôte, and bread.
E, H, M, SN, SU
E, W, M, MU, SU
298,-
POMMES FRITES MED PARMESAN
PARMESAN FRIES
Pommes frites med parmesan og aioli
French fries with parmesan cheese and aioli
E, M, SN
E, M, MU
98,-
DESSERT
DESSERT
EPLETERTE NORMANDIE
TARTE NORMANDE
Lun epleterte med vaniljekrem
Warm apple tart with vanilla cream
E, H, M
E, W, M
155,-
PANNA COTTA
PANNA COTTA
Lime-panna cotta med bringebær og hvit sjokolade krønsj
Lime panna cotta with raspberry and white chocolate crust
M
M
145,-
ISKREM/SORBET
ICE CREAM/SORBET
Spør din servitør
Ask your waiter
E, M
E, M
Pr kule 45,-
SELSKAPSMENY
SHARING MENU
NB! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper på 15 personer eller flere. Ta kontakt med salg@resthon.no
N.B.! Only available for pre-booked groups of 15 people or more. Contact salg@resthon.no
SHARING / BUFFET
SHARING / BUFFET
BRØD & SMØR
Inneholder: hvete, melk
GRØNN SALAT
Med kremet urtedressing
Inneholder: egg, sennep, melk
RØDBETER & CHEVRE
Med mache salat, balsamico og spirer
Inneholder: melk
VÆSTERBOTTEN TERTE
Med rømme og rognkjeksrogn
Inneholder: fisk, hvete, melk
HUMMUS
Med harissa glaserte gulrøtter og gremolata
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
BROKKOLINI
Med syltet sennepsfrø
Inneholder: sennep, egg
RATATOUILLE
KYLLINGVINGER
Med mild chili saus og blåmuggdressing
Inneholder: melk
LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE
Med rødvinssaus
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
OVNSBAKT TORSK
Med sitron- og misosmør
Inneholder: fisk, melk, soya
OVNSBAKTE POTETER
Med hvitløk og urter
BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk
GREEN SALAD
With creamy herb dressing
Contains: eggs, mustard, milk
BEETROOT & CHEVRE
With mache salad, balsamic vinegar and sprouts
Contains: milk
VÆSTERBOTTEN CHEESE QUICHE
With sour cream and lumpfish roe
Contains: fish, wheat, milk
HUMMUS
With harissa glazed carrots and gremolata
Contains: milk, celery, sulfites
BROCCOLINI
With pickled mustard seeds
Contains: mustard, eggs
RATATOUILLE
CHICKEN WINGS
With mild chili sauce and blue cheese dressing
Contains: milk
SLOW-ROASTED PORK NECK
With red wine sauce
Contains: milk, celery, sulfites
BAKED COD
With lemon and miso butter
Contains: fish, milk, soya
ROASTED POTATOES
With garlic and herbs
Pris. per person 485,-
TILLEGG/DESSERT*
ADD-ONS/DESSERT*
*Gjelder kun for "SHARING / BUFFET" menyen.
*Only applies to the "SHARING / BUFFET" menu.
ANDEKONFIT
DUCK CONFIT
Med rosenkål og eple i sennepssaus
With Brussels sprouts and apple in mustard sauce
M, SN
M, MU
85,-
BRESSERT HØYRYGG AV UNGFE
BRACED VEAL
Med småløk og champignon
Chuck roll with chives and mushrooms
M, SEL, SU
M, C, SU
85,-
GRILLET PORTOBELLO
GRILLED PORTOBELLO
Med puylinser og vegansk rødvinssaus
With puy lentils and vegan red wine sauce
SEL
C
75,-
GNOCCHI
GNOCCHI
Med pesto
With pesto
M
M
65,-
EPLETERTE NORMANDIE (SHARING)
TARTE NORMANDE
Med vaniljekrem
With custard cream
E, M
E, M
115,-
Allergener:
Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)
Allergies:
Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)
Skal du arrangere større selskap?
Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.
Les mer!Book bord
Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.
Book bord!