RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Småretter

Kylling sandwich

235

Konfitert kylling, syltet rødløk og dijonaise i brioche. Serveres med salat.

EHMSEN

Cæsarsalat

265

Hjertesalat, konfitert kylling, cherrytomat, parmesan, krutonger og cæsardressing.

FGHMSENSU

Soppsuppe med chipotle

215

Serveres med hvitløksbrød.

GHM

Kyllingvinger

159

Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot.

MESEN

Ost og spekemat

275

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød.

MGHESENSU

Dirty fries

175

Pommes frites med ostesaus, bacon, rødløk og jalapeños.

MESEN

Pommes frites med aioli

79

MESEN

Bakt brie

165

Serveres med honning, ristede madler, rosmarin og grillet surdeigsbrød.

GHM

Hovedretter

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man.–fre. og kl. 13–22 på lørdag.

Ukens rett

*

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør.

1/2 kylling

315

1/2 grillet kylling med pommes frites, aioli og salat.

ESN

Bangers and mash

278

Grove pølser med grønnpepper fra Nyyyt på Røysland gård. Serveres med potetpuré, grønne erter og løksjy.

MSESENSU

Bakt hysefilet

325

Grove pølser med grønnpepper fra Nyyyt op Røysland Gård. Servert med potetpuré, grønne erter og løksjy.

MSESU

Steak & Fries

345

Langtidsmodnet lårtunge. Med pommes frites, salat og grønnpeppersaus.

M

Okseskanke

355

Serveres med aspargesbønner, syltet rødløk, potet og selleripuré, og sjysaus.

SUSEM

Gratinert bønnecassoulet

259

Serveres med grillede grønnsaker. Kan fås glutenfri.

GHM

Dessert

Epleterte

145

Med vaniljeis.

EHMN

Crème brûlée med pasjonsfrukt

145

Serveres med friske bær.

EM

Selskapsmeny
Sharing/buffet

*Se på Tillegg-fanen under om du ønsker tilleggsretter for selskapsmenyen.

549,- per person

Forretter, småretter og hovedretter

Brød & smør.

GHM

Grønn salat med urtedressing.

SU

Haricot verts

MSENSU

Væsterbotten terte med lakserogn og dill

FHME

Hummus

SE

Grillede grønnsaker. Asparges, squash, vårløk og spisskål

Kyllingvinger med hjemmelaget hot sauce

M

Braisert svineknoke med spisskål, aromasopp og sjysaus.

SE

Brokkolini med bakte cherrytomater og rødløk

Urtebakte småpoteter

*Tillegg

Falafel med syltet rødløk, paprika og chilisaus. (+110,-)

SE

Konfitert kylling med hjertesalat og cæsardressing. (+125,-)

EFSU

Grove pølser med grønnpepper, spisskål, aromasopp og syltede sennepsfrø (+125,-)

MSEN

Dessert: Epleterte normande med vaniljekrem og friske bær (+125,-)

EM

ALLERGENER

BLØTDYR (B), BYGG (GB), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (NH), HAVRE (GHA), HONNING (HO), HVETE (GH), LAKTOSE (L), LUPIN (L), MANDEL (NM), MELK (M), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (NPI), RUG (GR), SELLERI (SE), SENNEP (SEN), SESAMFRØ (SES), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (SO), SPELT (GS), SVOVELDIOKSID OG SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)