Hva skjer

Hva skjer?

Boule turneringer, quiz, livemusikk, fotball på storskjerm, kino, strikkefest og mer!

Boule med ukentlig cuper og arrangementer

På Grønland Boulebar & Spiseri holder vi deg oppdater på det som skjer innen boule. Vi har ukentlig cuper og arrangementer hvor alle kan spille. Her trenger du ikke være profesjonell. Er du klar for sosial moro og noen runder med boule? Her kan alle kan delta, og vi deler ut premie til vinneren etter hver runde.

Boule tar ett minutt og lære seg men et helt liv å utvikle. Derfor har vi guider som kan hjelpe deg å finpusse bouleteknikken. Det kan være vel verdt å investere i ett par timer for så å kunne gruse dine med kollegaer og sole deg i boule glansen.

Fotball på storskjerm

Vi viser Premier League, Champions League og World Cup. Vi har flere skjermer vi viser kamper på – og har også mulighet til å vise de største kampene på storskjerm. Hos oss er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap.

Quiz hver onsdag

Klar for å knekke noen nøtter? Quiz på Grønland Boulebar sammen med Quizdirektoraret hver onsdag kl. 19.

Mat og drikke

Uten mat og drikke duger boule helten ikke. I kjernen av Boulebar & Spiseri ligger vår restaurant og kjøkken, som sørger for deilig påfyll av mat og drikke både før og etter du spiller boule. Franske deilige retter som definitiv setter i gang appetitten og gjør deg klar for banen.

Stikk innom da!

Hva er egentlig Boule?

Boule tar ett minutt og lære seg, men et helt liv å utvikle

Om Boule