Hva skjer

Hva skjer?

Dykk inn i et kulturelt smorgasbord: Utforsk ukentlige arrangementer fra live jazz til operapub, Formel 1 til Champions League, loppemarkeder til pubquiz. Oppdag det pulserende hjertet av Oslo på Grønland!

HVA SKJER?

Ukentlige aktiviteter, spill og turneringer!

Her holder vi deg oppdatert på hva som foregår hos oss. Hver uke har vi flere typer aktiviteter som passer perfekt for små og store vennegrupper og som opplegg til After Work. Bla ned for å se vår kalender med alle aktiviteter med informasjon, tid og dato!

Onsdags Quiz!

Om du liker quiz har vi dette hver onsdag fra kl. 19:00 i restaurantområdet! Test kunnskapen deres i vår utfordrende quiz i samarbeid med Quizdirektoratet.


Gratis live musikk!
For dere som er glad i musikk og er på leting etter live musikk i Oslo, gratis konserter eller er glad i kulturliv i Oslo så arrangeres ‘Live Tuesdays’ annenhver tirsdag. Det er alltid gratis live musikk på disse tirsdagene og det levers jazz og blues musikk. I tillegg til ‘Live Tuesdays’ har vi Opera Pub hver lørdag, som er helt gratis og åpen for alle! Du vet aldri, du kan kanskje bare like det

Sport på storskjerm!
Du trenger heller ikke å lete lenge for å se sport i Oslo! Hos oss fyrer vi opp med storskjerm og viser alle de store fotballkampene, skirenn, håndball o.l. I tillegg til dette viser vi også Formula 1-løpene og har ofte Formula 1-simulatorer tilgjengelig for gjestene å prøve – helt gratis! Vår sportskalender oppdateres jevnlig, og vil være stedet du finner hvilke kamper vi viser!

Innlegg

Sportskalender

Read article "Sportskalender"

Innlegg

After Work Tilbud

Read article "After Work Tilbud"

Hva er egentlig Boule?

Boule tar ett minutt og lære seg, men et helt liv å utvikle

Om Boule