Om oss

Om oss

Norges første innendørs boulebar!

I vårt store lokale i Oslo byr vi på folkelig stemning. Uformelt, tilbakelent og urbant.

 

Midt på Grønland i Oslo finner du oss: Grønland Boulebar & Spiseri. Vi er et unikt konsept og eneste i Oslo (som vi vet om) som tilbyr boule som aktivitet i kombinasjon med mat, drikke og arrangementer. Vi er inspirert av Frankrike, hjemlandet til det vi kaller boule. Sporten bærer også andre navn som petanque eller boccia.

 

Med totalt 5 boulebaner, arkadespill i eget dedikert arkadeområde og to barer har vi mulighet til å kunne tilby aktiviteter for voksne som kan nyte god mat og forfriskende drikkevarer. Du trenger ikke å lete lenge for å finne aktiviteter i Oslo for vennegruppen, kollegaer eller studievennene, i tillegg har dere mulighet til å kjøre After Work med cocktails, god øl, vin og spill!

 

Det er ikke bare på boulebanen Grønland møter en bit av Frankrike, men også kjøkkenet har funnet samme inspirasjon og tilbyr fransk mat på folkelig vis. Kylling- vegetar- og kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Side

Boule på 1 minutt

Read article "Hva er boule?"
Bilde av boluebane på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord