Om oss

Om oss

Norges første innendørs boulebar!

Midt i hjerte av Oslo, på Grønland, en smeltedigel av en bydel med et fargerikt felleskap, åpner vi Norges første innendørs boulebar. Grønland Boulebar og Spiseri. Den perfekte spot for alle som elsker mat og sosial hygge. Usnobbete, tilbakelent, rett og slett utrolig hyggelig. I luftige lokaler med en inspirerende atmosfære inviterer vi til snack og boule.

Boule tar ett minutt og lære seg, men et helt liv å utvikle.

Boule er farlig trivelig i motsetning til andre idretter. En av mange fordeler er at du ikke blir andpusten. Et annet stort pluss er at du kan ha en hånd på kula, den andre på glasset. Boule spilles med finesse og taktikk. De som er best i klassen driver ikke med Boule-shit. Hemmeligheten bak suksess ligger i å sette motstanderen ut av spill med smiger og sjarm.

Bar & Spiseri

Grønland Boulebar og Spiseri er et mekka for sosial hygge. Med 4 boulebaner, 2 barer, uteservering og chambre separee har vi noe for en hver anledning. Vi catrer for alt fra teambuilding til en kveld ute med venner. En avslappet stemning og folkelig tone underbygger stedets karakter. Her kan du henge i baren, snacke eller spille. En herlig aroma av fransk rotisseri fyller lokalet og gir vann i munnen. Vi serverer kulinariske smaksopplevelser og himmelsk snacks. Et grandiost utvalg av fyldige viner, iskald øl og bobler slukker tørsten og sørger for god stemning.

Side

Hva er boule?

Read article "Hva er boule?"