Om oss

Om oss

Norges første innendørs boulebar!

Midt på Grønland i Oslo finner du Grønland Boulebar & Spiseri. Ett nytt type spisested i sentrum. Hos oss kan du spille boule på Norges største innendørs boulebane. Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for for sosial hygge, møter, og boule. Vi skreddersyr selvsagt etter dine ønsker og tilbyr noe for alle alle anledninger. Bursdag såvel som firmafest. Vår oppfordringen er enkel; spill boule, sosialiser, og spis skikkelig god mat. Legg til Norges største innendørs sandkasse og du har tidenes knutepunkt.

Med sand over 5 boulebaner er det klart for å spille boule. Boulespill er en gøyal aktivitet som kan spilles av alt og alle. Det tar ett minutt å lære, men et helt liv å utvikle. Selvsagt har vi guider som kan hjelpe deg i gang og finpusse bouleteknikken. Les mer om boule her.

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke. Boule og mat, to ting som fungerer særs godt i sammen. Det er ikke bare på boulebanen Grønland møter en bit av France. Også i vår restaurant og spisested har vi et snev av ohlala. Kylling fra vårt rotisseri spiller hovedrollen på menyen. Akkurat passe krydret, akkurat passe heit. Er du på farta? Stikk innom vår deli-restaurant for å nyte herlighetene på hjemmebane. Bon Appétit!

I våre store lokaler i Oslo byr vi på folkelig stemning. Uformelt, tilbakelent, rett og slett utrolig hyggelig. Vår Chambre Séparée er godt plassert midt mellom restaurant, boule og bar. Très Bien for de fleste tilstelninger. Book tidlig, bli sent 😉

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Side

Boule på 1 minutt

Read article "Hva er boule?"
Bilde av boluebane på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for for sosial hygge, møter, og boule.

Klikk her