Om oss

Bilde av Chambre Separée på Grønland Boulebar
Bilde av Chambre Separée på Grønland Boulebar

Om oss

Norges første innendørs boulebar!

Midt i smørøyet av Oslo, i en smeltedigel av en bydel, finner du Grønland Boulebar & Spiseri. Vår oppfordring er enkel; spill boule, sosialiser og spis skikkelig god mat. Legg til Norges største innendørs sandkasse og du har tidens knutepunkt. Med sand over 4 boulebaner er det klart for å klinke kule. Den fransk sporten kan spilles av alt og alle. Det tar ett minutt å lære, men et helt liv å utvikle. Selvsagt har vi guider som kan hjelpe deg i gang og finpusse teknikken. Les mer om boule her.

I store lokaler byr vi på folkelig stemning. Uformelt, tilbakelent, rett og slett utrolig hyggelig. Vår chambre separee er godt plassert midt mellom kjøkken, boule og bar. Très Bien for de fleste tilstelninger. Book tidlig, bli sent 😉

Uten mat og drikke duger boule-helten ikke. Det er ikke bare på boulebanen Grønland møter en bit av France. Også på kjøkkenet har vi et snev av ohlala. Kylling fra vårt rotisseri spiller hovedrollen på menyen. Akkurat passe krydret, akkurat passe heit. Er du på farta? Stikk innom vår deli for å nyte herlighetene på hjemmebane. ‎Bon Appétit!

Side

Boule på 1 minutt

Read article "Hva er boule?"