Drikke

DRIKKE

Vi har et grandiost utvalg av fyldige viner, iskald øl og bobler som slukker tørsten og sørger for god stemning.

BAREN

Med store og luftige lokaler har har viet god plass og mange kvadrat til våre to barer. Vår første bar ønsker et varmt velkommen i det du entrer restauranten. En romslig bar med et rikelig utvalg av drikke. Er du glad i en tørr tysker? Eller er du mer av typen fruktig fransk? Vi har har årgangsviner du garanter vil like. Syns du kanskje vin er for de sære neser har vi selvsagt øl i alle varianter. Øl med sødme, sur, lagret, lys som mørk. Dersom du ikke vil ha alkohol har masse godt alkoholfritt på flaske.

Drikkemeny

Menyen laster

Pastis – fransk brennevin

Med kjærlighet for det franske og siden boule har sitt opphav fra Frankrike, har vi naturligvis pastis på barmenyen. Pastis med is og vann er som selve smaken av sommer. Pastis er navnet på et fransk type brennevin som kommer i flere varianter. Et brennevin som er smaksatt med anis og lakrisrot. I Frankrike er det alltid tid for en pastis og alltid tid for et salg boule. To komponenter som utfyller hverandre som hånd i hanske.

Spillehall

I spillehallen litt lenger inn i lokalet ligger våre boulebaner. Med 5 baner, en rekke spill og en raus bar får vi deg definitivt på gli. I baren serveres herligheter av alle slag. Syrlig som bittert. Drinker velkomponert med fingerspiss kompetanse. Her har vi også en stor lounge hvor du kan nyte og slappe av i komfortable sittegrupper. Moderne design møter en avslappet stemning. Hva med å henge og slenge i vår gyngesofa som virkelig svinger og gir deg fart i skoa.

Med en plassering midt i smeltedigelen Grønland er vi et naturlig knutepunkt for alt og alle. På Grønland Boulebar & Spiseri er vi definitivt inspirert av runde former. Logoen vår er rund. Kula som det spilles boule med er rund. Utkastet som gjøres i starten av spillet boule skjer i en sirkel. Navnet «boule» gir i seg selv assosiasjoner til noe rundt. Vårt språk, som vi snakker flytende på Grønland Boulebar, er rundt og inkluderende. Våre spill inviterer til runder med gøyal aktivitet. For å runde av det hele har vi selvsagt bobler i baren. Mange varianter bobler. Bobler som gir deg akkurat den selvtillit du trenger for å bli kveldens midtpunkt. Og kanskje bobler over av glede?

Vår oppfordring er enkel, stikk innom vårt nye spisested midt i Oslo sentrum, du vil garantert ikke angre;)

Noe du lurer på?

Ring oss direkte for en hyggelig prat

Ring