Laster Arrangementer

28

okt

El Clásico | Barcelona vs Real Madrid

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

28 okt. 16:00 - 19:00

0kr

Verdens mest beryktede klubb oppgjør!

El Clásico – det er øyeblikket når fotballverdenen står stille, og rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid når sitt absolutte høydepunkt. Og vi er stolte av å invitere deg til å bli med på denne legendariske kamp opplevelsen midt i hjertet av Oslo!

På vår sportsbar gir vi deg det ultimate stedet for å følge hvert øyeblikk av denne prestisjefylte kampen. Med storskjermer som gir deg en krystallklar visning av spillet, er du sikret en førsteklasses plass på tribunen. Her i vårt El Clásico-helligdom vil du oppleve lidenskapen, intensiteten og den spektakulære fotballen som dette oppgjøret er kjent for.

Vår nydelige meny holder deg fornøyd gjennom hele kampen. La deg rive med av atmosfæren mens du heier på enten Barcelona eller Real Madrid og feirer de ikoniske øyeblikkene sammen med andre dedikerte fotballfans.

Uansett om du er en Blaugrana- eller en Los Blancos-tilhenger, er dette stedet der rivaliseringen blir til ren magi. Inviter venner, familie og med fotballelskere, kle deg i favorittlagets farger og bli med oss for en uforglemmelig El Clásico-opplevelse. Velkommen til en kveld med fotballhistorie i Oslo – Velkommen til oss.»

Del:
Copied to clipboard