Laster Arrangementer

13

des

Live Tuesdays: Julepønsj!

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

13 des. 19:00 - 21:00

13.desember braker det løs med julestemning i Boule baren!🎅🎄

JULEPØNSJ!

Kom og opplev den sprudlende, energiske og sjarmerende trioen PØNSJ, bestående av Heidi, Maria og Margrethe. Trioen Pønsj skal fremføre klassiske julelåter ispedd andre stemningsmelodier – med et ekstra glimt i øyet. Maria Jørstad kunne dessverre ikke opptre denne dagen grunnet annen jobb, men i hennes fravær stiller den fantastiske Kornelia Melsæter som vikar.

 

Litt om Pønsj:

Etter musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet dannet de trioen Pønsj og har holdt konserter med variert repertoar bestående av musikal, pop, soul og jazz. 

Heidi Flovall (25) fra Bodø har blant annet tidligere erfaring som skuespiller i Dyreparken og har produsert «Total Musikal». Det siste året har hun jobbet for forskjellige TV-produksjoner.

Margrethe Grodås (26) fra Steinkjer har blant annet jobbet som showartist for «Sunwing» og undervist på musikkskole. Hun tar nå en bachelor i skuespill ved Høyskolen Kristiania. 

Kornelia Melsæter (26) fra Ålesund har en bachelor i skuespill fra Nord Universitet og skriver både musikk og skuespill. Nå er hun blant annet en del av gruppene «Friko» og «Sprengt Teater». 

Velkommen til en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Trioen Pønsj fremfører klassiske julelåter ispedd andre stemningsmelodier – med et ekstra glimt i øyet.

Book bord her.

Del:
Copied to clipboard