Laster Arrangementer

06

jan

Los Altos-festival

Los altos med band

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

06 jan. 09:00 - 21:00

Los Altos med band er headline på Los Altos-festivalen på Grønland Boulebar den 6. januar 2024.

De begynte som vokalgruppe og utviklet seg til å bli et band ulikt noen andre band. De både korer og akkompagnerer hverandre. På grunn av sin bakgrunn fra klassisk sang i ledende norsk kormiljø (bl.a. Ginnungagap, Oslo Filharmoniske Kor) dekker de et bredt musikalsk spekter, enten de agerer mannskor eller blåserekke. De trakterer en rekke instrumenter og slår et slag for slikt som ofte lå bortgjemt bakerst i en skuff på skolens musikkrom. Slik får de en unik sound. De spiller og synger cover, og har også eget materiale.

Los Altos har tidligere opptrådt som forsangere for Oslo Filharmoniske kor i Oslo Spektrum under Military Tattoo, på pubturné i Villnius, kultur- og pubscener i Oslo, Nyksund, Brumunddal, Kragerø, Porsgrunn, Hokksund og Bjørkelangen i tillegg til utallige bryllup, bedrifts-event og jubiléer.

Los Altos består av Ingerd Wennemo (vokal, gitar, piano og låtskriver), Rannveig Nymoen (vokal, perkusjon), Gro Lunde (vokal, perkusjon) og Ida Naper (vokal, piano, trekkspill og ymse instrumenter).

Band: Vetle Hæg Nymoen (trommer), Ingleiv Johansen (bass), Svein Olav Rutle (gitar).

Andre band som stiller på scenen denne kvelden, er: Ralph Peterson Experience and The Teacher, Lettvinten, The Leftovers før DJ Oliver Naper, a.k.a. DJ ACO tar over ut i de små timer!

Del:
Copied to clipboard