Laster Arrangementer

29

okt

Manchester Derby | Manchester United vs Manchester City

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

29 okt. 16:30 - 19:00

0kr

En av de største rivaliseringene i toppfotball!

«Den store dagen er her! Denne søndagen inviterer vi deg til å bli med oss for en uforglemmelig opplevelse når de to mektige fotballgigantene i Manchester møtes! Det er den spennende Manchester-derbyen, hvor rivaliseringen mellom Manchester United og Manchester City når sitt høydepunkt.

Bli med oss på Grønland Boule Bar for å oppleve lidenskapen, spenningen og den uforutsigbare fotballen som bare denne kampen kan tilby. Våre skjermer vil være live fra avspark, og vi har mat og drikkevarer for å sørge for at du har den perfekte kampdagen. Inviter med vennene dine, kle deg i favorittlagets farger, og hei på Manchester United eller Manchester City mens de kjemper om byens ære og fotballherredømme.

Dette er ikke bare en fotballkamp – det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Sørg for å være her hos oss tidlig for å få de beste plassene. La oss skape minner sammen og feire lidenskapen for fotball i denne spennende Manchester-derbyen. Vi sees på søndag for en dag full av action, jubel og utrolig fotballmagi!»

Del:
Copied to clipboard