Laster Arrangementer

16

sep

Operapub – Oslo Operafestival!

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

16 sep. 19:00 - 21:00

Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du?

Vi vil påstå at du kommer til å like opera på pub. Det er en avslappet atmosfære, sangerne forteller hva de synger som og du kan nyte mat og drikke med god samvittighet samtidig som det synges de vakreste operaarier operalitteraturen har å by på. Det er tre korte sett á ca 15. min og rikelig med tid til å skravle å kose seg i mellom settene. Ta en tur innom da vel. Vanligvis er det to sangere og en pianist som synger på operapub, men denne første gangen er det et ukjent antall både sangere og pianister som byr på høye toner, humor og godt humør. Vi lover at du ikke vil bli skuffet.

Medvirkende

Utøvere fra Oslo Operafestival

Billetter

Fri entré

Adresse

Grønlandsleiret 27

Litt historie

Den første operapuben i Oslo så dagens lys i 1993 på Underwater Pub på St. Hanshaugen. Det ble en suksess med en gang og ble etterhvert en institusjon i byen. I 2018 ble dessverre Underwater Pub tvunget til å legge ned.

Opera til folket startet sin første operapub på Dockside på Aker Brygge i 2002. Deretter har vi arrangert operapub på mange steder rundt om i Oslo som på Café Frölich, Café Amsterdam, Røverstaden og Teaterkjeller’n. Nå har vi startet opp et samarbeid med Grønland Boulebar. De har et unikt konsept og eneste i Oslo (som vi vet om) som tilbyr boule som aktivitet i kombinasjon med mat, drikke og arrangementer. Reserver bord ved å klikke her

Del:
Copied to clipboard