Laster Arrangementer

26

aug

Operapub Premiere!

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

26 aug. 19:00 - 21:00

Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du.

Vi vil påstå at du kommer til å like opera på pub. Det er en avslappet atmosfære, sangerne forteller hva de synger som og du kan nyte mat og drikke med god samvittighet samtidig som det synges de vakreste operaarier operalitteraturen har å by på. Det er tre korte sett á ca 15. min og rikelig med tid til å skravle å kose seg i mellom settene. Ta en tur innom da vel. Vanligvis er det to sangere og en pianist som synger på operapub, men denne første gangen er det et ukjent antall både sangere og pianister som byr på høye toner, humor og godt humør. Vi lover at du ikke vil bli skuffet.
Medvirkende:
10-12 sangere
3-4 pianister

Fri entré

Litt historie:
Den første operapuben i Oslo så dagens lys i 1993 på Underwater Pub på St. Hanshaugen. Det ble en suksess med en gang og ble etterhvert en institusjon i byen. I 2018 ble dessverre Underwater Pub tvunget til å legge ned.
Opera til folket startet sin første operapub på Dockside på Aker Brygge i 2002. Deretter har vi arrangert operapub på mange steder rundt om i Oslo som på Café Frölich, Café Amsterdam, Røverstaden og Teaterkejller’n. Nå har vi startet opp et samarbeid med Grønland Boulebar. De har et unikt konsept og eneste i Oslo (som vi vet om) som tilbyr boule som aktivitet i kombinasjon med mat, drikke og arrangementer. Reserver bord ved å klikke her
PublikUng:
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no
Bli medlem i Opera til folket:
Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.
Del:
Copied to clipboard