Laster Arrangementer

02

apr

Walk-In Kino: The Night of The Living Dead

Detaljer

Grønland Boulebar

Grønlandsreiret 27, 0190 Oslo

02 apr. 19:00 - 23:00

0kr

Denne søndagen kjører vi i gang med The Night of The Living Dead! Vi starter som vanlig kl. 19:00 og det er alltid gratis å se på film på storskjermen vår! Du får kompis meny med brus og popkorn i baren. Les mer om filmen og book bord foran skjermen nedenfor!

The Night of the Living Dead (1968)

“The Night of the Living Dead” er en kultklassiker som har hatt stor innflytelse på skrekkfilmer og har blitt ansett som en manifest for moderne skrekkfilm. Filmen er muligens den mest innflytelsesrike skrekkfilmen gjennom tidene og kan sammenlignes med “Psycho” fra 1960 når det gjelder innvirkning og inspirasjon på hele sjangeren. Filmen revolusjonerte zombier fra truende og mytiske tjenere til kannibalistiske budbringere av apokalypsen som trasker over skjermene i dag. Filmen har også blitt ansett som en av de mest betydningsfulle filmene i amerikansk filmhistorie og har blitt bevart i National Film Registry i USA.

Filmen har også blitt ansett som en manifest for moderne skrekkfilm og har inspirert en hel generasjon av filmskapere og skuespillere. Filmen har også blitt ansett som en av de mest betydningsfulle filmene i amerikansk filmhistorie og har blitt bevart i National Film Registry i USA. Filmen har også blitt ansett som en av de mest innflytelsesrike filmene i historien og har påvirket en rekke sjangre, inkludert skrekk, action og science fiction.

Book bord foran skjermen her!