Mat

RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten.
Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

HOVEDRETTER

MAIN COURSE

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.

UKENS HUSMANN

DISH OF THE WEEK

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør

Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week

*,-

1/2 KYLLING

1/2 CHICKEN

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat

1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad

E, SN

E, MU

315,-

JULETALLERKEN

CHRISTMAS PLATE

Sprø ribbe, julepølse, bresert rødkål, bakt eple, svisker, ribbesaus og potet

Crispy ribs, Christmas sausage, braised red cabbage, baked apple, prunes, rib sauce and potato

M, SEL, SU

M, C, SU

395,-

TORSK

COD

Ovnsbakt torsk, servert med haricots verts, spekechips, safransaus og potetpuré

Oven-baked cod, served with green beans, cured chips, saffron sauce and mashed potatoes

F, M, SU

F, M, SU

385,-

HÃCHIS PARMENTIER

HÃCHIS PARMENTIER

Frankrikes svar på Shepards pie laget med oksekjøtt, selleri, gulrot, løk og rødvin toppet med potetmos og gratinert med alpeost

French version of sheppards pie, made with beef braised in red wine, topped with mashed potato gratinated with Alp cheese

M, SEL, SU

M, C, SU

329,-

STEAK & FRIES

STEAK & FRIES

Grillet mørbrad med grønnpeppersaus, pommes frites og salat

Grilled sirloin steak with red wine butter, French fries and salad

M

M

365,-

ANDEKONFIT

DUCK CONFIT

Konfitert andelår med sitrusbakte rotgrønnsaker og portvinsaus

Confit duck leg with citrus baked root vegetables and port wine sauce

SEL, SU

C, SU

339,-

BØNNESTEK (VEGANSK)

BEAN ROAST (VEGAN)

Serveres med bresert rødkål, fritert rosenkål, bakte småpoteter og rødvinssaus

Served with braised red cabbage, fried Brussels sprouts, baked baby potatoes and red wine sauce

HV, SEL, SU

O, C, SU

289,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

SMÅRETTER

SMALL SHARING DISHES

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Grillet kylling, bacon, chilimajo, tomat, løk og salat I brioche brød

Chicken, bacon, chili mayo mustard, tomatoes, onions and lettuce, on brioche bread

F, R, SN

F, R, MU

235,-

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MONSIEUR

Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat

Gratinated sandwich with ham, gruyère and mustard, served with green salad

E, H, M, SN

E, W, M, MU

225,-

CHÈVRE CHAUD

CHÈVRE CHAUD

Gratinert chèvre-bûche på grillet brød med fikenmarmelade, portvinsreduksjon, ristede mandler og salat

Gratinated chèvre-bûche on grilled bread with fig jam, port wine reduction, toasted almonds and salad

H, MA, M, SN, SU

W, AL, M, MU, SU

219,-

KYLLINGVINGER

CHICKEN WINGS

Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot

Chicken wings in homemade hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot

E, M, SN

E, M, MU

189,-

OST OG SPEKEMAT

CHEESE & CURED MEAT PLATTER

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og surdeigsbrødbrød

Selected cheeses and cured meats with cornichons, olives, aioli, fig compôte and bread

E, H, M, SN, SU

E, W, M, MU, SU

298,-

POMMES FRITES MED PARMESAN

FRENCH FRIES WITH PARMEGIANO

Pommes frites med parmesan og urte-aioli

French fries with parmegiano and herb aioli

E, H, M, SN

E, W, M, MU

98,-

SIDESALAT

SIDE SALAD

Grønn salat med tomat, løk, reddiker og vinaigrette

Green salad with tomato, onion, radishes and vinaigrette

SN

MU

65,-

Interiørbilde av veggen på Grønland Boulebar

DESSERT

DESSERT

RISKREM

RICE CREAM

Med kirsebærsaus og mandler

With cherry sauce and almonds

MA, M

AL, M

145,-

CRÈME BRÛLÉE

CREME BRULÉE

Med friske bær

With fresh berries

E, M

E, M

145,-

JULESELSKAPS MENY

XMAS SHARING MENU

SHARING / BUFFET (JUL)

SHARING / BUFFET (XMAS)

BRØD OG SMØR
Inneholder: hvete, melk

VÄSTERBOTTENTERTE
med kaldrøkt laks og hovmestersaus.
Inneholder: fisk, hvete, melk, egg

SALAT
med kål, fennikel, rødløk, tørket fiken og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

TORSK
med erter, sennepssaus og baconsmør.
Inneholder: fisk, sennep, hvete, melk

RIBBE OG MEDISTERPØLSE
med bakt eple, svisker og ribbesaus.
Inneholder: sennep, hvete, melk

KONFITERT ANDELÅR
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

SOLBÆRBRESSERT RØDKÅL
Inneholder: melk

OVNSBAKT ROSENKÅL
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep

OVNSBAKTE POTETER

VEGETARISKE ALTERNATIVER
(kan erstatte kjøtt ved forespørsel)

NØTTESTEK
Inneholder: selleri, havre, hasselnøtter, mandler

GRILLET MARINERT PORTOBELLO SOPP

VEGETARISK RØDVINSAUS
Inneholder: selleri, melk

DESSERT
95,-
RISKREM
med mandler og kirsebærsaus.
Inneholder: melk, mandler

BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk

VÄSTERBOTTENTERTE
with cold-smoked salmon and butler sauce.
Contains: fish, wheat, milk, eggs

SALAD
with cabbage, fennel, red onion, dried figs and honey and mustard vinaigrette.
Contains: mustard

COD
with peas, mustard sauce and bacon butter.
Contains: fish, mustard, wheat, milk

PORK RIBS AND SAUSAGE
with baked apple, prunes and rib sauce.
Contains: mustard, wheat, milk

CONFIT DUCK LEG
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard

RED CABBAGE BRAISED WITH BLACKURRANTS
Contains: milk

OVEN-ROASTED BRUSSELS SPROUTS
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard

OVEN-BAKED POTATOES

VEGETARIAN OPTIONS
(can substitute meat on request)

NUT ROAST
Contains: celery, oats, hazelnuts, almonds

GRILLED MARINATED PORTOBELLO MUSHROOM

VEGETARIAN RED WINE SAUCE
Contains: celery, milk

DESSERT
95,-
RICE PUDDING
with almonds and cherry sauce.
Contains: milk, almonds

Pris. per person 595,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

Allergies: Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)

Skal du arrangere større selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.

Les mer!
Bilde av ostetallerken på Grønland Boulebar

Book bord

Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.

Book bord!