RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av frankrike: nyt fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Småretter

Kylling sandwich

235

Konfitert kylling, syltet rødløk og dijonaise i brioche. Serveres med salat.

EM

Kyllingvinger

189

Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot.

MESEN

Ost og spekemat

298

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød.

MGHESENSU

Dirty fries

185

Pommes frites med ostesaus, bacon, rødløk og jalapeños.

MESEN

Pommes frites med aioli

79

MESEN

Bakt brie

175

Serveres med honning, ristede madler, rosmarin og grillet surdeigsbrød.

M

Hovedretter

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man.–fre. og kl. 13–22 på lørdag.

Ukens rett

*

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør.

Klassisk Juletallerken

445

Sprø ribbe, julepølse, bresert rødkål, bakt eple, svisker, ribbesaus og potet

MSES

Juletorsk

335

Torskerygg med ertepuré, fritert rosenkål, baconsmør, sennepssaus og smørdampet potet

FM

Bangers & Mash

279

Grove pølser med grønn pepper fra Nyyyt på Røysland Gård.​
Serveres med potetpuré, grønne erter og løksjy.

MSES

Steak & Fries

375

Langtidsmodnet lårtunge. Med pommes frites, salat og grønnpeppersaus.

MSES

Andeconfit

325

Serveres med fritert rosenkål, bressert småløk, potetpure og appelsin demi-glace.

M

Gratinert Bønnecassoulet

259

Serveres med grillede grønnsaker. Kan fås glutenfri.

M

Dessert

Sjokoladekake

155

Med tranebær og Grand Marnier-chantilly krem

EMSPOR AV NØTTER

Riskrem

145

Serveres med bringebær, kirsebærsaus og ristede mandler

M

Julemeny (Delemeny)

Minimum 12 personer
Vi ber om forhåndsbestilling for alle grupper, sendt til oss senest 5 virkedager før arrangementsdatoen.
Hele gruppen må velge fra denne menyen.

645,-

Retter

BRØD & SMØR

M

RIBBE OG MEDISTERPØLSE
med bakt eple, svisker og ribbesaus

M

VÄSTERBOTTENTERTE
med ørretrogn

EFM

KONFITERT ANDELÅR
med fritert rosenkål, bresert småløk og appelsin demi glace

LEVERPOSTEI
med cornichons, kapers og sprøstekt løk

M

TORSK
med erter, sennepssaus og baconsmør

FM

GRØNN SALAT
med honning- og sennepsvinegrett

FM

SMØRDAMPET POTET

M

OVNSBAKT ROSENKÅL
med brunet smør og gressløk

M

SOLBÆRBRESSERT RØDKÅL

M

Dessert 145,-

RISKREM
med bringebær- og kirsebærsaus og rista mandler

M

ALLERGENER

Egg (E), Fisk (F), Kan inneholde nøtter (SPOR AV NØTTER), Melk (M), Sesamfrø (SES)