Mat
RESTAURANT & SPISERI
Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager
Inspirert av Frankrike
Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.
Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.
HOVEDRETTER
MAIN COURSE
Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.
The kitchen is open at 15–22 on Mon–Fri and at 12–22 on Sat–Sun.
UKENS HUSMANN
DISH OF THE WEEK
Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør
Every week the kitchen cooks up a new hearty “home-cooking” style of dish. Ask your waiter what's on the menu this week
*,-
1/2 KYLLING
1/2 CHICKEN
1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat
1/2 roasted chicken from the rotisserie with french fries, chili mayonnaise and salad
E, SN
E, MU
315,-
JULETALLERKEN
CHRISTMAS PLATE
Sprø ribbe, julepølse, bresert rødkål, bakt eple, svisker, ribbesaus og potet
Crispy ribs, Christmas sausage, braised red cabbage, baked apple, prunes, rib sauce and potato
M, SEL, SU
M, C, SU
395,-
TORSK
COD
Ovnsbakt torsk, servert med haricots verts, spekechips, safransaus og potetpuré
Oven-baked cod, served with green beans, cured chips, saffron sauce and mashed potatoes
F, M, SU
F, M, SU
385,-
HÃCHIS PARMENTIER
HÃCHIS PARMENTIER
Frankrikes svar på Shepards pie laget med oksekjøtt, selleri, gulrot, løk og rødvin toppet med potetmos og gratinert med alpeost
French version of sheppards pie, made with beef braised in red wine, topped with mashed potato gratinated with Alp cheese
M, SEL, SU
M, C, SU
329,-
STEAK & FRIES
STEAK & FRIES
Grillet mørbrad med grønnpeppersaus, pommes frites og salat
Grilled sirloin steak with red wine butter, French fries and salad
M
M
365,-
ANDEKONFIT
DUCK CONFIT
Konfitert andelår med sitrusbakte rotgrønnsaker og portvinsaus
Confit duck leg with citrus baked root vegetables and port wine sauce
SEL, SU
C, SU
339,-
BØNNESTEK (VEGANSK)
BEAN ROAST (VEGAN)
Serveres med bresert rødkål, fritert rosenkål, bakte småpoteter og rødvinssaus
Served with braised red cabbage, fried Brussels sprouts, baked baby potatoes and red wine sauce
HV, SEL, SU
O, C, SU
289,-
SMÅRETTER
SMALL SHARING DISHES
CLUB SANDWICH
CLUB SANDWICH
Grillet kylling, bacon, chilimajo, tomat, løk og salat I brioche brød
Chicken, bacon, chili mayo mustard, tomatoes, onions and lettuce, on brioche bread
F, R, SN
F, R, MU
235,-
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MONSIEUR
Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat
Gratinated sandwich with ham, gruyère and mustard, served with green salad
E, H, M, SN
E, W, M, MU
225,-
CHÈVRE CHAUD
CHÈVRE CHAUD
Gratinert chèvre-bûche på grillet brød med fikenmarmelade, portvinsreduksjon, ristede mandler og salat
Gratinated chèvre-bûche on grilled bread with fig jam, port wine reduction, toasted almonds and salad
H, MA, M, SN, SU
W, AL, M, MU, SU
219,-
KYLLINGVINGER
CHICKEN WINGS
Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot
Chicken wings in homemade hot sauce with blue cheese dip, celery and carrot
E, M, SN
E, M, MU
189,-
OST OG SPEKEMAT
CHEESE & CURED MEAT PLATTER
Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og surdeigsbrødbrød
Selected cheeses and cured meats with cornichons, olives, aioli, fig compôte and bread
E, H, M, SN, SU
E, W, M, MU, SU
298,-
POMMES FRITES MED PARMESAN
FRENCH FRIES WITH PARMEGIANO
Pommes frites med parmesan og urte-aioli
French fries with parmegiano and herb aioli
E, H, M, SN
E, W, M, MU
98,-
SIDESALAT
SIDE SALAD
Grønn salat med tomat, løk, reddiker og vinaigrette
Green salad with tomato, onion, radishes and vinaigrette
SN
MU
65,-
DESSERT
DESSERT
RISKREM
RICE CREAM
Med kirsebærsaus og mandler
With cherry sauce and almonds
MA, M
AL, M
145,-
CRÈME BRÛLÉE
CREME BRULÉE
Med friske bær
With fresh berries
E, M
E, M
145,-
JULESELSKAPS MENY
XMAS SHARING MENU
SHARING / BUFFET (JUL)
SHARING / BUFFET (XMAS)
BRØD OG SMØR
Inneholder: hvete, melk
VÄSTERBOTTENTERTE
med kaldrøkt laks og hovmestersaus.
Inneholder: fisk, hvete, melk, egg
SALAT
med kål, fennikel, rødløk, tørket fiken og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep
TORSK
med erter, sennepssaus og baconsmør.
Inneholder: fisk, sennep, hvete, melk
RIBBE OG MEDISTERPØLSE
med bakt eple, svisker og ribbesaus.
Inneholder: sennep, hvete, melk
KONFITERT ANDELÅR
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep
SOLBÆRBRESSERT RØDKÅL
Inneholder: melk
OVNSBAKT ROSENKÅL
med fritert rosenkål, sultanrosiner og honning- og sennepsvinnaigrette.
Inneholder: sennep
OVNSBAKTE POTETER
VEGETARISKE ALTERNATIVER
(kan erstatte kjøtt ved forespørsel)
NØTTESTEK
Inneholder: selleri, havre, hasselnøtter, mandler
GRILLET MARINERT PORTOBELLO SOPP
VEGETARISK RØDVINSAUS
Inneholder: selleri, melk
DESSERT
95,-
RISKREM
med mandler og kirsebærsaus.
Inneholder: melk, mandler
BREAD & BUTTER
Contains: wheat, milk
VÄSTERBOTTENTERTE
with cold-smoked salmon and butler sauce.
Contains: fish, wheat, milk, eggs
SALAD
with cabbage, fennel, red onion, dried figs and honey and mustard vinaigrette.
Contains: mustard
COD
with peas, mustard sauce and bacon butter.
Contains: fish, mustard, wheat, milk
PORK RIBS AND SAUSAGE
with baked apple, prunes and rib sauce.
Contains: mustard, wheat, milk
CONFIT DUCK LEG
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard
RED CABBAGE BRAISED WITH BLACKURRANTS
Contains: milk
OVEN-ROASTED BRUSSELS SPROUTS
with fried Brussels sprouts, sultana raisins and honey and mustard wine naigrette.
Contains: mustard
OVEN-BAKED POTATOES
VEGETARIAN OPTIONS
(can substitute meat on request)
NUT ROAST
Contains: celery, oats, hazelnuts, almonds
GRILLED MARINATED PORTOBELLO MUSHROOM
VEGETARIAN RED WINE SAUCE
Contains: celery, milk
DESSERT
95,-
RICE PUDDING
with almonds and cherry sauce.
Contains: milk, almonds
Pris. per person 595,-
Allergener:
Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Mandel (MA), Melk (M), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PI), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)
Allergies:
Molluscs (MO), Barley (B), Egg (E), Fish (F), Gluten (G), Hazelnuts (H), Oats (O), Honey (HO), Wheat (W), Lactose (L), Lupine (LU), Almond (AL), Milk (M), Nuts (N), Capsicum (CA), Peanuts (P), Pistachios (PI), Rye (R), Celery (C), Mustard (MU), Sesame seeds (SE), Citrus (CI), Shellfish (SH), Soy (S), Spelt (SP), Sulfite (SU),
Vegetarian(V), Vegan(VG)
Skal du arrangere større selskap?
Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.
Les mer!Book bord
Restauranten serverer herlig fransk inspirert mat. Vi har store nyoppussede lokaler perfekt egnet for sosial hygge, møter, og boule.
Book bord!