RESTAURANT & SPISERI

Inspirert av Frankrike: Nyt Fransk mat i hjertet av Oslos kuturhub – Åpent for after work, middag og lunsj på lørdager

Inspirert av Frankrike

Uten mat og drikke duger boulehelten ikke! Vi er opptatt av kvalitet og ønsker å være et spisested i Oslo der du kan kombinere aktiviteter og mat. Og med dette har vi fokus på fransk mat! Restaurantdelen vår er inspirert av Frankrike med, som nevnt, fransk mat på menyen. Kylling-, vegetar- og andre kjøttretter roteres på menyen basert på sesongens råvarer.

Maten kan nytes hos både mindre og store grupper og vi tilbyr også selskapsmeny i tillegg til a la carte. I vår Chambre séparée har vi plass til grupper på opptil 20 personer, ellers har vi kapasitet til større og private selskaper i hele restauranten. Se gjennom våre retter for nysgjerrighetens skyld, bli fristet og reserver bord hos oss i dag ved å klikke her.

  • Norsk
  • English

Matmeny

Hovedretter

Kjøkkenet er åpent kl. 15–22 på man–fre og kl. 12–22 på lør–søn.

Ukens husmann

*

Hver uke lager kjøkkenet en ny husmannsrett. *Spør din servitør.

1/2 kylling

315

1/2 grillet kylling fra rotisseriet med pommes frites, chili majones og salat.

ESN

Torsk

385

Ovnsbakt torsk, servert med haricots verts, spekechips, buerre blanc og potetpuré.

FMSU

Hachis Parmentier

329

Frankrikes svar på Shepards pie laget med oksekjøtt, selleri, gulrot, løk og rødvin toppet med potetmos og gratinert med alpeost.

MSELSU

Steak & Fries

Grillet mørbrad av ungfe med rødvinsaus, pommes frites og salat.

MSU

Andekonfit

369

Konfitert andelår med portebellosopp, haricos verts, urtebakte småpoteter og portvinsaus.

MSELSU

Hummus (vegansk)

259

Hummus med grillede grønsaker, fritert grønnkål og brød.

HSE

Småretter

Club sandwich

235

Grillet kylling, bacon, chilimajo, tomat, løk og salat I briochebrød.

EHMSN

Croque Monsieur

225

Gratinert sandwich med skinke, gruyère og sennep. Serveres med salat.

EHMSN

Chèvre chaud

219

Gratinert chèvre-bûche på grillet brød med fikenmarmelade, portvinsreduksjon, ristede mandler og salat.

HMAMSNSU

Kyllingvinger

189

Kyllingvinger i hjemmelaget hot sauce med blåmuggdipp, stangselleri og gulrot.

EMSN

Ost og spekemat

298

Utvalgte oster og spekemat med cornichons, oliven, aioli, fikenkompott og brød.

EHMSNSU

Dirty fries

175

Pommes frites med ostesaus, bacon, rødløk og jalapenos.

EMSN

Pommes frites med urte-aioli

78

EMSN

Sidesalat

65

Grønn salat med tomat, løk, reddiker og vinaigrette.

SN

Dessert

Epleterte

145

Med vaniljeis.

EHMN

Crème brûlée

145

Med friske bær.

EM

Sharing / buffet*

*Se på Tillegg-fanen under om du ønsker tilleggsretter for selskapsmenyen.

549,- per person

Rettene

Brød & smør.

HM

Grønn salat med kremet urtedressing.

EMSN

Rødbeter med peccorino og honning- dijon vinaigrett.

MSN

Væsterbotten terte med rømme og lakserogn.

FHM

Hummus med tabbouleh.

HSE

Grillede grønnsaker med chimichurri.

Kyllingvinger med mild chili saus og blåmuggdressing.

M

Langtidsstekt svinenakke med spisskål og eplesaus med hvitvin.

MSELSU

Torskeloin med bønnecassoulet.

F

Brokkilini med ristet hvitløk og bakte cherrytomater.

Ovnsbakte småpoteter med urter og hvitløk.

*Tillegg (gjelder kun som tillegg)

Konfitert andelår med grillet endivesalat. (+105,-)

MSN

Varm roast beef med syltet småløk og grønnpeppersaus. (+115,-)

MSELEU

Gnocchi (V) (+75,-)

H

Dessert: Pavlova med pisket krem og bærkompott. (+135,-)

EM

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MANDEL (MA), MELK (M), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)